JIKA sudah mencuba pelbagai jenis syampu untuk membendung keguguran rambut, namun masih gagal, SinarPlus mencadangkan anda untuk beralih kepada jenama TRESemme yang baru sahaja diberi nafas baharu.

TRESemme Malaysia dalam satu kenyataan berkata, TRESplex Hair Fall Control yang telah dirumus dan dijenamakan semula telah direka dengan serat aktif bagi membina semula ikatan dan menguatkan akar rambut.

“Teknologi yang diguna pakai dan dipatenkan dalam produk ini mempunyai keupayaan untuk memperbaiki, menyusun semula dan memperkuat serat rambut untuk segera memulihkan ‘ikatan‘ yang patah.

TRESemme

“Selain itu, ia juga membantu mentransisikan rambut yang lemah kembali menjadi rambut yang kelihatan lebih kuat dan berkualiti. Kami percaya, sama ada mewarna, mengerintingkan rambut, mengikat atau meluruskan rambut, TRESplex Hair Fall Control dapat mengawal keguguran rambut,” kata jenama tersebut.

Iklan

Ringkas kata, ujar TRESemme, untuk mendapatkan rambut yang menawan dan sihat, tidak semestinya perlu hadir ke salon, sebaliknya boleh lakukan sendiri dengan jenama syampu berkualiti itu.

TRESplex Hair Fall Control kini boleh dibeli di kedai Watsons dan Guardian terpilih di seluruh negara.

Iklan

TRESemme

Jangan lupa follow kami di Instagram!