TIDAK perlu lagi ke spa. Dengan Epilator Series 8000 daripada Philips, para wanita sekalian boleh membuang bulu roma pada tangan, kaki dan ketiak dengan cara yang lebih efisien.

Peranti itu direka sesuai untuk semua jenis kulit dan dipertingkat dengan teknologi berganda bagi memastikan kulit kekal licin dalam tempoh empat minggu.

“Epilator Series 8000 merupakan gajet pertama di dunia yang didesain menggunakan penyepit (tweezer) seramik dan boleh membuang bulu paling pendek hingga 0.5 milimeter.

“Ia juga boleh digunakan dalam keadaan basah atau kering. Air suam boleh menjadikan proses membuang bulu lebih lancar,” kata jenama tersebut.

SPA Epilator

Berikut info menarik mengenai Epilator Series 8000:

  • Dilengkapi dengan sembilan aksesori yang mempunyai fungsi berbeza pada permukaan kulit.
  • 32 penyepit seramik yang diperbuat daripada bahan hypoallergenic menjadikan setiap rawatan lebih selesa dan mengurangkan geseran kasar.

Baca juga Rawatan spa sebagai hadiah hari bapa? Menarik! Berikut 10 idea lain

SPA Epilator

  • Dilengkapi dengan desain pemegang ergonomik tanpa wayar untuk prestasi kawalan lebih maksimum.
  • Kapasiti bateri 5.4W dan boleh digunakan untuk tempoh 40 minit tanpa henti.

Baca juga Ubah ciptaan ALLAH, ibu potong bulu mata bayi hingga ‘botak’ cetus amarah ramai

Iklan

SPA Epilator

Harga ditawarkan bermula RM399 hingga RM519. Produk berkenaan boleh dibeli di platform Lazada dan Shopee atau cawangan Senheng serta Harvey Norman.

Iklan

SPA Epilator

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi