SINAR PLUS 9 JANUARI 2022

fariha atlet bola jaring
fariha atlet bola jaring
A
A
A

PEMAIN bola jaring kebangsaan, Nurfariha Abdul Razak menjadi sebutan tatkala pasukannya menamatkan kemarau 16 tahun pingat emas di Sukan SEA.

Beliau kemudian terus mengorak ke hadapan mengatur langkah. Selepas dilamar menjadi pengacara sukan di Astro Arena, Nurfariha atau mesra disapa Fariha mahu terus mencabar dirinya.

Terbaharu, wanita yang gemar dengan aktiviti lasak itu terjun ke pentas nyanyian dan dalam diam, sudah muncul dengan single baharunya.

Kepada SinarPlus, Fariha berkongsi segala perancangannya kini dan masa depan termasuk cerita kecederaannya yang barangkali akan memadamkan impiannya untuk berakhir dalam sukan bola jaring.

Ikuti wawancara SinarPlus bersamanya baru-baru ini melalui akhbar Sinar Ahad menerusi sisipan SinarPlus hari ini.

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya Tipu Wang Ibu Demi Kekasih Siber, 'Supermodel Tetap Makan Nasi' - Tinie dan Oppo Perkenal Telefon Boleh Lipat Pertama.

 

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca