SEMPENA Ramadan yang bakal tiba Ahad ini, LazMall Brand Spotlight berkolaboratif dengan Panasonic untuk merancakkan sambutan bulan puasa dengan perkakas elektrik baharu.

Menariknya, diskaun hingga 40 peratus untuk perkakas dapur dan kecantikan yang hanya diberikan pada harga istimewa untuk hari ini sahaja!

Untuk para wanita, mesin pengering rambut berwarna pink dijual pada harga RM269 berbanding harga asal, RM316.

lazada panasonic

lazada panasonic

Bagi jejaka yang sedang mencari alat shaver elektronik, pelbagai model ditawarkan kepada mereka pada harga promosi.

Untuk si kecil yang sedang belajar untuk berpuasa, apa kata hadiahkan mereka dengan berus gigi elektrik demi membangkitkan semangat mereka untuk bangun sahur.

Baca juga Sistem pembersihan udara canggih, jenama terkemuka kreatif basmi virus hingga 99 peratus

Sebenarnya, banyak lagi tawaran hebat sempena Epic 10th Birthday Sale After Party Panasonic untuk mereka yang mahukan aura baharu untuk kelengkapan rumah.

lazada panasonic

Antaranya, jangan lepaskan promosi Panasonic AdroidTV 4K HDR yang sedang berlangsung hingga 31 Mei ini kerana anda boleh jimat hingga RM300.

Iklan

Jadi, jangan lepaskan baucar bernilai RM300 untuk pembelian model terpilih yang mana masing-masing mempunyai waranti hingga dua tahun.

lazada panasonic

lazada panasonic

Iklan

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Pasti meriah sambutan Ramadan dan Syawal dengan barangan perkakas elektrik di rumah dengan wajah baharu.

Mahu menonton movie di Netflix pun puas hati dengan televisyen baharu. Lagi syok, harga yang ditawarkan lebih menguntungkan!