Gaji dah masuk, jom berjimat dengan beli-belah di Shopee, mungkin kereta Mercedes-Benz bakal milik anda

A
A
A

SEMPENA minggu gaji pada 25 Ogos ini, Shopee menganjurkan jualan pembukaan dengan pelbagai tawaran menarik termasuk pulangan tunai hingga 99 peratus.

Jualan pembukaan yang bermula hari ini hingga 8 September nanti itu turut dimeriahkan dengan kemunculan bintang aksi komedi antarabangsa, Jackie Chan.

Seperti biasa, pelbagai promosi hebat disediakan termasuk kos penghantaran percuma, baucar percuma harian, 99 Sen Deals, diskaun harga hingga 95 peratus dan banyak lagi.

shopee opening sale

Lagi menarik, terdapat gift yang akan diberikan kepada pengguna aplikasi Shopee antaranya minuman Tealive, Free Fire Scar-Blood Moon Weapon Loot Crate dan L'Oreal Hyaluronic Acid Serum. Semuanya diberikan percuma sahaja.

Pada jam 12 tengah hari hingga 2 petang ini, slot free shipping hours ditawarkan untuk tempoh dua jam sahaja, manakala jam 8 malam hingga 12 pagi, ada segmen coins cashback hours.

Ya! Sempena Super Shopping Day 9.9 yang akan tiba tidak lama lagi, Shopee turut merancakkan mood kaki shopping dengan pelbagai aktiviti menarik.

shopee opening sale

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Antaranya, peraduan luar biasa kerana hadiah berupa sebuah Mercedes-Benz. Bukan calang-calang ganjaran yang ditawarkan Shopee.

Bagaimana mahu menyertainya? Mudah sahaja, hanya kumpul golden ticket pada hari terpilih iaitu 22 Ogos, 25 Ogos dan 27 Ogos ini.

Selain itu, kempen Stay Home Stay Safe #kitajagakita masih berlangsung dengan pilihan item menarik seperti vaccination essentials dan Mooncake Delights.

Antara produk yang mencuri tumpuan, alat pengukur paras oksigen dalam darah, Pulse Oximeter yang sekarang ini sedang trending dan wajib ada di rumah.

shopee opening sale

Selain itu, satu lagi produk popular dalam carian Shopee adalah mesin penyembur sanitizer.

Memang ramai yang mencari-cari item ini untuk digunakan di rumah sepanjang pandemik Covid-19.

Harganya pun berbeza-beza mengikut jenama dan kualiti produk. Apa yang penting, perlu bijak membeli ya!

Mahu berjimat dan pembelian lebih berbaloi? Jangan lepaskan segmen jualan yang ditawarkan Shopee yang berlangsung pada hari ini seperti disebutkan tadi.

shopee opening sale

Lagi banyak membeli, lagi murahlah kos penghantaran, bahkan ada diberikan percuma sahaja. Lagi best, potongan harga yang diberikan memang menguntungkan.

Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat intai peluang sementara stok masih ada. Apa yang penting, sambil membeli-belah di Shopee, kita bantu mengurangkan jangkitan Covid-19 dengan duduk di rumah. #kitajagakita #kitalaluibersama

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang