Go Shop tawar hadiah RM3.5 juta! Tawaran ‘Beli 1 Percuma 1’, diskaun sempena 7th Birthday Live Party

Untitled design (17)
Untitled design (17)
A
A
A

Tawaran hebat bakal menanti anda selama dua hari sempena ‘7th Birthday Live Party’ hanya di Go Shop!

SATU kejutan bakal mewarnai kaki shopping selama dua hari bermula 30 dan 31 Oktober ini di perniagaan beli-belah dari rumah dan e-dagang, Go Shop.

Lebih menarik lagi, selebriti ternama seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza, Datuk Aznil Hj Nawawi, Datin Fouziah Gous, Datuk Aaron Aziz, Ustaz Munif Ahmad, Ustaz Shahrizan Daud dan Linda Onn akan melayani anda sepanjang membeli-belah.

Mereka bersama hos-hos TV Go Shop kesayangan ramai akan memperkenalkan produk-produk peralatan rumah seperti perkakasan dapur dan makan, fesyen, kecantikan dan banyak lagi produk menarik yang bakal ditawarkan.

Pelanggan boleh nikmati tawaran ‘Beli 1 Percuma 1’ dan hadiah eksklusif percuma menerusi produk-produk yang ditawarkan seperti periuk tekanan tinggi, penggoreng udara serba guna, juicer perlahan elektrik, set alat memasak, peralatan kecergasan, set beg tangan dan banyak lagi.

Tawaran hebat ini dibuat sempena pelancaran kempen sambutan Hari Jadi ke-7 selama sebulan, menerusi ‘7th Birthday Live Party’ di mana pelanggan berpeluang untuk menikmati RM3.5juta hadiah istimewa percuma!

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk merebut diskaun terhebat ini ketika siaran langsung ‘7th Birthday Live Party’ pada 30 and 31 Oktober ini.

‘Go Shop 7th Birthday Live Party’ akan bersiaran pada jam 9 pagi hingga 1 petang di Astro Saluran 118.

Pelanggan juga boleh menonton sambutan ini secara langsung di MYTV CH120 atau strim di www.goshop.com.my atau aplikasi Go Shop.

Sambutan Hari Jadi ke-7 Go Shop diteruskan dengan lebih banyak tawaran hebat sepanjang bulan November dengan produk baharu yang lebih menarik.

Ini termasuk pemberian baucar RM7 juta, diskaun sehingga 80% daripada jenama kegemaran anda dan banyak lagi.

Tonton dan layari laman sesawang atau aplikasi Go Shop untuk menikmati pebagai tawaran menarik dan eksklusif ini.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop hari ini!

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang