PELBAGAI pilihan menarik menanti pengguna aplikasi gedung online popular, Lazada menawarkan banyak promosi hebat sempena jualan pertengahan tahun.

Bagi mereka yang bercita-cita mahu menjadi Youtuber atau bintang media sosial, bolehlah intai-intai item yang ditawarkan Selens.

Apa yang menarik? Pelbagai jenis backdrop, skrin hijau, lampu studio, LED Ring Light Photography, tripod dan banyak lagi dijual pada harga yang kebabom!

decathlon & lazada sale

Sesuai untuk anda yang baru berjinak-jinak untuk menghasilkan gambar eksklusif atau video untuk dikongsikan dalam media sosial.

Kupon bernilai RM4 hingga RM12 ditawarkan Selens untuk mereka yang sedang mencari aksesori untuk perkakas studio mini pada harga berpatutan.

Kepada yang suka menghasilkan vlog, pastinya pilihan produk menarik di Selens boleh membantu untuk video lebih baik.

Antaranya seperti pemegang tripod mini, pemegang universal untuk telefon pintar, mikrofon mini dan stabilizer menjadi idaman.

decathlon & lazada sale

Bukan itu saja, ada pelbagai variasi gajet yang ditawarkan pada harga serendah RM5 tau!

Apapun, ikutlah pilihan yang disukai mengikut bajet yang ada.

Selain Selens yang menyajikan pilihan diskaun menarik untuk bulan ini, ada beberapa outlet boleh diberikan perhatian seperti Skullcandy Malaysia.

Iklan

Skullcandy Malaysia mempunyai pelbagai opsyen istimewa untuk kaki gajet yang mencari item baharu seperti wireless earbud, headphone, pembesar suara portable dan aksesori.

decathlon & lazada saleAda banyak rona dinamik dijual untuk kaki gajet khususnya desain terkini wireless earbud seperti hitam, biru dan warna pastel.

Diskaun hingga 25 peratus diberikan kepada pengguna Lazada ya! Apa lagi? Jangan lepaskan peluang untuk mencuci mata dan mengisi troli online selagi stok masih ada.

Iklan

Eh! Belum habis lagi. Decathlon sekarang ini sedang rancak mengadakan jualan penghabisan stok dengan potongan harga hingga 64 peratus.

decathlon & lazada sale

Antaranya seperti seluar sukan untuk wanita, beg kalis air, tempat penyimpan telefon kalis air, bekas air untuk pendaki, set memasak untuk pendaki dan banyak lagi.

Boleh ‘usha’ pilihan yang ada di Decathlon sementara stok masih ada. Memang berbaloi kerana harga yang ditawarkan cukup murah dan menguntungkan.