10 juta orang sudah muat turun. Tak perlu beli alatan lagi, aplikasi Blood Pressure boleh bantu periksa tekanan darah

A
A
A

HANYA menggunakan peranti pintar, para pengguna boleh memantau tekanan darah dengan mudah melalui aplikasi Blood Pressure.

Tanpa perlu menggunakan mesin, aplikasi popular tersebut yang boleh dimuat turun secara percuma berfungsi membantu memeriksa tahap kesihatan seseorang dengan pantas.

Menariknya, pengguna boleh memahami ritma tekanan darah sama ada dalam keadaan berbaring, duduk, sebelum atau selepas makan.

blood pressure

Tidak hanya berkongsi tip kesihatan secara berterusan, semua rekod harian boleh disimpan untuk dijadikan rujukan pemeriksaan doktor.

Baca juga Aplikasi MyJPJ lebih mudah dan pantas. Tak perlu beratur panjang-panjang kat kaunter

Baca juga Tak perlu beratur panjang dan bersesak-sesak, aplikasi Zakat Selangor mudahkan pembayar zakat

Setakat ini, lebih 10 juta sudah dimuat turun secara global melalui Google Play dan App Store.

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang!

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca