JUALAN Masa Terakhir Raya Shopee yang berlangsung pada 18 April ini menawarkan promosi kaw kaw sekali gus merancakkan persiapan Aidilfitri.

Sempena minggu terakhir Ramadan, Shopee mempromosikan pelbagai item menarik dengan diskaun menguntungkan buat kaki shopping.

Jangan tak percaya, diskaun hingga 94 peratus diberikan kepada kalian yang masih mencari barang untuk persiapan raya.

Jualan Masa Terakhir Raya

Bekas Kuih Raya Viral

Nak nampak meja makan berseri dengan bekas kuih raya menawan, apa kata intai pilihan yang ditawarkan Dolity1 My sempena Jualan Masa Terakhir Raya Shopee.

Bekas yang diperbuat daripada material berkualiti itu dijual pada harga RM22 hingga RM42 yang diterbangkan khas dari China.

Jualan Masa Terakhir Raya

Tempat simpan kuih lengkap dengan tray tersebut nampak eksklusif dan sesuai diisi dengan biskut raya, manisan, kekacang atau aneka asam.

Pasti tetamu teruja nak makan sambil belek bekas plastik yang sekali pandang, macam kaca betul.

GEESO Mini Iron Travel

Secomel namanya, seterika boleh lipat antara item penting untuk dibawa pulang ke kampung sempena cuti raya.

Jualan Masa Terakhir Raya

Tak payah nak berebut dengan ipar duai atau anak sedara time nak gosok baju kalau kalian sudah ada perkakas sendiri, kan?

Baca juga Jakel rasmi gedung baharu, lancar kempen Jualan Rahmah. Harga murah, kualiti diutamakan

Harga yang ditawarkan Shopee memang murah bermula RM19.99 hingga RM27.99 siap dengan diskaun hingga 64 peratus.

Jualan Masa Terakhir Raya

Kalau kena dengan masanya, kalian boleh dapat diskaun hingga 94 peratus daripada baucar kedai.

So apa lagi? Cepat grab sebelum terlambat.

Langsir Raya 

Rambang mata dibuatnya apabila banyak pilihan langsir raya ditawarkan serendah RM1.58.

Macam tak masuk akal tapi inilah realitinya apabila seller berlumba untuk tawarkan pilihan terbaik kepada pelanggan.

Jualan Masa Terakhir Raya

Sama ada day curtain atau blackout dengan pelbagai stail memang wajib dibeli kerana harganya memang berbaloi.

Baca juga Cepat grab tawaran istimewa Jualan Raya Mega Lazada Mesti Beli Unbeatable Raya Markdowns, semuanya ada

Iklan

Tak perlu susah-susah tempah kerana langsir siap jahit dengan ukuran tertentu memang memudahkan. Hanya tinggal pasang dan gayakan jer.

Jualan Masa Terakhir Raya

Rumah pun nampak lebih berseri dengan langsir baharu.

Okey! Jangan tunggu lama-lama takut habis terjual.

Peraduan Tap & Win Perodua Alza

Sambil membeli-belah, jangan lupa untuk sertai Peraduan Tap & Win Perodua Alza yang sedang berlangsung.

Sebanyak tiga unit ditawarkan kepada tiga pemenang bertuah dan bagaimana cara nak menang?

Jualan Masa Terakhir Raya

Iklan

Mudah saja, hanya buat satu pembelian di Bank Muamalat Official Store sudah melayakkan anda terpilih.

Memang seronoklah raya kalau anda tercalon, kan? Senarai pemenang akan diumumkan pada Mei nanti.

Jualan Masa Terakhir Raya

Masih ada masa kalau kalian nak cuba nasib, mana tahu salah satu kunci Perodua Alza tersebut boleh bawa balik.

Okey! Selamat bershopping semua.

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.