BAGI merancakkan lagi Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa buat rakyat Malaysia tahun ini, NESCAFÉ baru-baru ini melancarkan dua perisa baharu Siri Kopitiam NESCAFÉ [NESCAFÉ Kopi-C & NESCAFÉ Cham].

Di samping itu, NESCAFÉ juga menyerlahkan rasa nikmat pencuci mulut kegemaran tempatan dalam kopinya dengan memperkenalkan tiga lagi perisa edisi terhad yang hanya boleh didapati melalui tiga peruncit tertentu sahaja iaitu:

1) NESCAFÉ Gula Melaka (di 7-Eleven)
2) NESCAFÉ Sirap Bandung (di Petronas)
3) NESCAFÉ Pandan (di Shell)

Jadi, tunggu apa lagi? Pastikan anda singgah di kedai berdekatan untuk mendapatkannya dan mulakan hari anda dengan NESCAFÉ yang sememangnya menyegarkan badan dan mencelikkan mata.

Sebelum itu, ada lagi satu berita gembira untuk anda yang mengidamkan sebuah motosikal.

NESCAFÉ dengan berbesar hati menganjurkan Peraduan NESCAFÉ–Vibe Kopi dengan hanya menggunakan aplikasi WhatsApp.

Keseluruhan hadiah yang berjumlah 324 buah bernilai hampir RM290,000 untuk dimenangi tau.

Sebanyak 18 x motosikal Honda Vario 150 Repsol menanti anda!

Untuk pengetahuan anda, peraduan akan berlangsung dari 6 September hingga 7 November depan.

Pegawai Eksekutif Perniagaan, Unit Perniagaan Sedia-untuk-Diminum, Nestlé (Malaysia) Berhad, April Wong berkata, bertemakan Vibe Kopi (Suasana Kopi), NESCAFÉ Sedia-untuk-Diminum ingin mengajak semua rakyat Malaysia untuk menikmati minuman kopi kegemaran masing-masing di mana sahaja mereka berada sambil meraikan kenikmatan kopi.

“Kami cukup teruja kerana NESCAFÉ Sedia-untuk-Diminum memiliki pelbagai jenis produk untuk dikongsikan bersempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa ini. Tiada lebih sesuai untuk menyambut bulan yang bermakna ini dengan menawarkan ganjaran menarik ini buat para pengguna setia kami.

Ketika memilih hadiah-hadiah peraduan ini, kami mengambil kira bagaimana ia dapat membantu kehidupan mereka dalam norma baharu, sama ada untuk membantu mereka mencari sumber pendapatan tambahan, mengisi masa lapang di rumah, mahupun memberi kredit e-dompet untuk menyokong kesejahteraan hidup mereka. Kami berharap agar NESCAFÉ dapat terus dinikmati dan disukai oleh semua rakyat Malaysia,” katanya.

Ikuti langkah-langkah di bawah untuk menyertai Peraduan NESCAFÉ–Vibe Kopi:

Langkah 1 : Beli mana-mana produk NESCAFÉ® Tin/Botol/Cawan dengan nilai terkumpul sebanyak RM6 dalam satu resit asal dari mana-mana peruncit terlibat (di kedai atau dalam talian).

Iklan

Langkah 2 : Tuliskan nama penuh dan nombor kad pengenalan anda di muka depan resit dan hantarkan gambar resit yang JELAS memaparkan jumlah amaun resit tersebut ke talian WhatsApp penganjur: 018-388 0070. Kesemua penyertaan hanya akan diterima melalui WhatsApp sahaja.

Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi adalah:

Hadiah Utama x 18
Motosikal HONDA Vario 150 Repsol (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Pertama x 18
Konsol PS 5 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Kedua x 18
Komputer riba Dell Inspiron 15 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Iklan

Hadiah Saguhati x 270
RM 50 kredit e-dompet Touch ‘n GO (30 pemenang mingguan x 9 minggu)

Para peserta yang membuat pembelian mereka dari 7-ELEVEN dan LOTUS juga akan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah tambahan yang terdiri daripada Kerusi Gaming TT-Racing dan konsol Nintendo Switch.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini dan hantarkan penyertaan anda sebelum peraduan berakhir pada 7 November 2021.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.nescafe.com.my.