SOS yang enak pastinya mampu membawa perbezaan kepada setiap piza.

Justeru, Domino’s baru-baru ini memperkenalkan Top Secret Sos Domino’s yang istimewa dengan empat piza kegemaran ramai iaitu Tuna Temptation, Vegie Fiesta, Classified Chicken dan Chicken Confidential.

“Pengenalan itu sekali gus memberi peluang kepada pelanggan untuk merasai sos rahsia kami dengan gandingan pelbagai perisa dalam hanya satu piza.

 Dengan penambahan Top Secret Quattro ini, pelanggan juga tidak perlu memilih antara empat perisa piza yang berbeza, sebaliknya kesemua kesemua empat perisa dapat dirasa dalam satu piza,” kata Ketua Pegawai Pemasaran Kumpulan, Domino’s Pizza Malaysia & Singapura, Linda Hassan.

Linda berkata, pelancaran Top Secret Quattro adalah simbol tanda sokongan luar biasa dan sambutan positif para pelanggan terhadap piza paling laris jenama makanan itu iaitu Tuna Temptation, Vegie Fiesta, Classified Chicken and Chicken Confidential.

“Kami sangat berbangga dengan Top Secret Sos kami kerana ini benar-benar membezakan kami daripada pesaing kami.

“Kami tahu rakyat Malaysia sudah biasa dengan piza yang dihiasi dengan sos klasik berasaskan tomato, jadi kami di Domino’s membawakan kelainan yang pasti menambat selera ramai,” katanya baru-baru ini.

Domino’s Top Secret Quattro Baharu tersedia dalam saiz regular dan large di kedai Domino’s di seluruh negara.

Iklan

Pelanggan juga dapat menikmati tawaran baharu ini dengan Domino’s Everyday Value dengan potongan sebanyak 50 peratus atau tawaran Beli 1 Percuma 2 dan jimat hingga RM41.40.

Selain itu, pilihan piza klasik hadir dengan bayaran tambahan RM3.90 dan RM4.90 untuk pizza regular dan large.

Iklan

Selain daripada tawaran Everyday Value, pelanggan juga dapat membeli Top Secret Quattro baharu dengan promosi lain yang sedang berlangsung.

Untuk membeli, kunjungi kedai Domino’s atau pesan secara dalam talian http://www.dominos.com.my/.