APPLE lancar tiga model jam baharu lebih tahan lasak dengan fungsi pintar menyakinkan

A
A
A

SELEPAS pelancaran APPLE Watch Series 7 dan Apple Watch Nike, APPLE sekali lagi mengejutkan pasaran jam pintar tempatan dengan pengumuman tiga lagi model baharu yang lebih tahan lasak.

Memetik laman web tomsguide.com, jenama tersohor itu telah melancarkan model persis APPLE Watch SE dengan ciri kecerdasan buatan yang dipertingkatkan pada bulan lalu.

“APPLE Watch Series 8 kali ini menyasarkan golongan atlet, penjalan kaki dan peminat sukan ekstrem.

Baca juga Tip terbaik untuk peminat Apple yang membeli iPhone terpakai. Kenali set retail dan refurbished

apple watch

Baca juga Smartwatch selamat nyawa pemuda, hubungi ambulans, keluarga selepas dilanggar lari

“Memiliki fungsi sama seperti jam standard, namun fitur terkini itu mempunyai ciri ketahanan termasuk kesan hentaman dan perlindungan tambahan,” kongsi laporan antarabangsa itu.

Difahamkan, jenama keluaran Amerika Syarikat tersebut lebih keterhadapan dengan fungsi pintar yang cukup menyakinkan.

apple watch

Terdahulu, tiga pilihan Apple Watch Series 7 iaitu aluminium, besi tahan karat dan model Nike dilihat telah berjaya menarik peminat jenama tersebut, khususnya generasi muda.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Harga yang ditawarkan untuk Apple Watch Series 7 (aluminium) bermula RM1,749 hingga RM2,349, manakala Apple Watch Series 7 (besi tahan karat) dijual pada harga bermula RM2,999 hingga RM3,399.

Bagi Apple Watch Series 7 Model Nike yang lain daripada lain, fitur pintar tersebut ditawarkan pada harga RM1,749 hingga RM2,349.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca