Belajar bahasa Inggeris semudah ABC, budak 2 tahun boleh kuasai BI hanya dengan aplikasi Monkey Stories

A
A
A

IMPIKAN anak petah berkomunikasi dalam bahasa Inggeris tanpa perlu mengikuti tuisyen tambahan?

Apa kata para ibu bapa mengakses aplikasi Monkey Stories.

Sesuai untuk si kecil seawal usia dua tahun, latihan komprehensif yang ditawarkan seperti membaca, memahami dan mendengar dalam format penuh interaktif bakal membangkitkan keterujaan.

Setakat ini, sudah lebih 1 juta pengguna melanggan untuk pakej berbayar (serendah RM14.99) dengan pilihan lebih 900 cerita, 11 topik menarik dan permainan menghiburkan.

inggeris

Aplikasi yang menerima pengiktirafan Global Entrepreneutrial Internship dan Anugerah Emas ICT Asean itu boleh dimuat turun pengguna Android melalui Google Play Store.

Baca juga Aplikasi Amazon Freevee platform tonton filem, drama hit percuma tanpa had

Baca juga Pantau tekanan darah, ritma jantung dengan aplikasi Heart Rate Monitor-Pulse. Mudah je, tak perlu beli alat

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca