• Saturday , 31 July 2021

Pembersih udara Philips bantu tingkatkan pengudaraan bersih, cegah bakteria, virus dalam kediaman anda

December 27, 2020
Oleh Lynn Mazlina

ROYAL Philips, peneraju global dalam teknologi kesihatan melancarkan inovasi penjagaan kediaman terbaharunya, Philips Air Purifier 3000i Series. Ia antara lain berfungsi meningkatkan pengudaraan yang bersih sekali gus mencegah pencemaran, bakteria dan virus.

Pembersih udara jenama itu dikatakan berupaya mengeluarkan sehingga 99.9 peratus aerosol (dari udara) yang melewati penapis yang mungkin mengandungi virus. Ia juga dapat mengeluarkan 99.97 peratus zarah sekecil 3 nanometer, lebih kecil daripada virus terkecil yang diketahui dari udara yang melalui penapis.


Pembersih udara Philips bantu tingkatkan pengudaraan bersih, cegah bakteria, virus
 TEKNOLOGI  terkini Philips Air Purifier 3000i Series dapat membantu orang ramai untuk mewujudkan ruang dalaman yang sihat. Klik di sini untuk membuat pembelian berbaloi.

 

Ketua Kesihatan Peribadi, Philips ASEAN Pacific, Nicholas Lee berkata, rakyat Malaysia kini semakin mengutamakan kesihatan dan disebabkan itu Philips menyediakan teknologi terkini yang dapat membantu orang ramai untuk mewujudkan ruang dalaman yang sihat.

Ujar Nicholas, Philips Air Purifier Series direka untuk persekitaran dalaman moden seperti kediaman, pejabat, klinik dan sekolah.

Menariknya, inovasi baharu itu dilengkapi dengan teknologi penyaringan HEPA yang sama digunakan di banyak hospital bagi melindungi pesakit dan doktor dengan lebih baik daripada virus dan bakteria udara.

Pembersih udara Philips bantu tingkatkan pengudaraan bersih, cegah bakteria, virus
KEPADA anda yang mementingkan kesihatan lebih-lebih pada zaman Covid-19, pesakit asma atau mereka yang alergi dengan habuk, gajet ini wajib berada di rumah anda. Klik di sini untuk membuat pembelian berbaloi.

Antara ciri-ciri menarik lain Philips Air Purifier 3000i Series:

Iklan

-Dapat mengurangkan kadar aerosol virus Influenza (H1N1) sebanyak 99.9 peratus dari udara yang melewati penapis.
-Teknologi Philips AeraSense mengawasi udara secara berterusan dan dapat membersihkan udara dalam ruangan seluas 20 meter persegi kurang dari 8 minit.
-Aplikasi Clean Home+ membolehkan pengguna memeriksa kualiti udara di rumah pada bila-bila masa sahaja.

Pembersih udara Philips bantu tingkatkan pengudaraan bersih, cegah bakteria, virus
Philips Air Purifier 3000i Series juga dapat mengeluarkan 99.97 peratus zarah sekecil 3 nanometer, lebih kecil daripada virus terkecil yang diketahui dari udara yang melalui penapis. Klik di sini untuk membuat pembelian berbaloi.

Philips Air Purifier 3000i Series juga menyediakan penyelenggaraan mudah dengan penapis pintar yang mengesan jumlah pencemaran yang disaring, mengira jangka hayat penapis dan ‘meminta’ penggantian penapis.
-Reka bentuknya yang lebih inovatif.
-Mod tidurnya membolehkan pengguna lena nyenyak tanpa gangguan dan pencahayaan persekitaran yang automatik disesuaikan mengikut persekitaran bilik.

Iklan

Pembersih udara Philips bantu tingkatkan pengudaraan bersih, cegah bakteria, virus
Klik di sini untuk membuat pembelian berbaloi.

Kepada pembaca SinarPlus yang ingin mendapatkan Philips Air Purifier 3000i Series, boleh membeli di semua peruncit yang dibenarkan Philips atau melalui platform e-dagang seperti Shopee.

 

Iklan

About Lynn Mazlina

Biodata Penulis