Sana-Sini Jualan Agro Madani

sanasini
sanasini
A
A
A

Sana-Sini Jualan Agro Madani

Pernah tak anda ke Jualan Agro Madani? Mungkin anda tak tahu ia ada di tempat anda? Jangan lepaskan peluang berkunjung ke Jualan Agro Madani, di sini anda akan dapat barang segar dengan penjimatan 10%-30% harga jualan berbanding harga pasaran tempatan.

Lebih seronok lagi, setiap pembelian anda itu sebenarnya membantu usahawan Jualan Agro Madani meningkatkan pendapatan menerusi konsep jualan terus kepada pengguna tanpa penglibatan orang tengah.

Jadi anda semua kena datang untuk melihat sendiri keunikan Jualan Agro Madani. Lain tempat lain tarikannya namun apa yang pasti ada tawaran Kombo Madani yang sangat berbaloi.

Datanglah beramai-ramai ke Jualan Agro Madani Mega pada 6-7 Januari 2024 dari jam 8.00 pagi hingga 10.00 malam di Pekarangan Tempat Letak Kereta Pasaraya Lotus’s Ampang.

Jom kita ke Jualan Agro Madani Mega! Berbelanjalah dengan berhemah!

Kredit Muzik:  Psychedelic Funkadelic by Evert Z dari www.artlist.io

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca