AISKRIM ibarat pencetus kebahagiaan. Ramai yang teruja apabila bercerita tentangnya. Bagi sesetengah orang, tidak lengkap rutin harian tanpa menikmati kedinginan aiskrim kegemaran masing-masing.

Dalam keadaan cuaca panas atau tiba-tiba teringin sesuatu yang sejuk dan manis, biasanya aiskrim pasti menjadi pilihan.

Ya, Nestlé Ice Cream mampu memberi keceriaan hingga ke pintu rumah anda! Kekal duduk di rumah, Nestlé Ice Cream akan uruskan semuanya dengan menghantar pesanan pada bila-bila masa.

Nestlé Ice Cream mula menjadi viral melalui laman Facebook apabila diibanjiri pertanyaan ‘bagaimana cara untuk memesannya?’ Netizen benar-benar ingin tahu bagaimana mereka boleh mendapatkan aiskrim kegemaran terus di muka pintu.

Semuanya bermula dengan trak Nestlé Ice Cream yang dikejar dan berhenti di tepi jalan di sebuah kawasan kejiranan di Pantai Timur. Rupanya, ramai yang menginginkan aiskrim sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Kata mereka, perkara baik mesti dikongsi. Sejak itu, semakin ramai orang yang tinggal di kawasan itu mula memesan aiskrim dengan kadbod melalui trak Nestlé Ice Cream.

Ketika ini, rakyat Malaysia masih dalam fasa PKP Pemulihan. Meskipun orang ramai sudah boleh keluar rumah sekarang, tetapi masih dalam situasi yang terhad. Jangan keluar dan teruskan bertenang di rumah. Aiskrim Nestlé akan sampai di rumah anda!

Iklan

Nikmati aiskrim bersama keluarga melalui perkhidmatan Nestlé Ice Cream Home Delivery. Pesan produk Nestlé Ice Cream kegemaran anda secara langsung melalui pengedar yang dilantik.

Layari https://bit.ly/NIChomedelivery untuk membuat pesanan di seluruh negara!

Iklan

Foto: https://www.nestle.com.my/