BARANGKALI, ini satu peluang keemasan untuk membeli-belah barangan idaman pada harga cukup berbaloi sempena ulang tahun Lazada pada tahun ini.

Tanggal 27 Mac 2021 menjadi detik keramat buat gedung membeli-belah atas talian paling berpengaruh itu menyambut ulang tahun ke-8.

Kempen Mesti Beli Countdown Party yang sedang berlangsung ketika ini menawarkan banyak promosi hebat yang pastinya rugi untuk dilepaskan.

lazada sale

Ya! Masih berbaki beberapa jam lagi untuk mendapatkan kupon dan baucar eksklusif yang ditawarkan Lazada Malaysia.

Apa yang menarik? Nah! Crazy Grand Mega Offer ditawarkan kepada mereka yang sedang mencari stok makanan, pakaian, aksesori dan perkakas dapur.

Tak kurang juga ada baucar menarik seperti pakej urutan spa pada harga cukup berbaloi.

lazada sale

Jangan lepaskan peluang sempena Crazy Flash Sale untuk tempoh sehari sahaja iaitu hari ini yang ditawarkan pada masa tertentu.

Apa yang boleh dibeli? Sudah pastinya telefon pintar, produk kecantikan dan barangan elektrik jenama terkenal pada harga luar biasa.

lazada sale

Bagi mereka yang setia menunggu, dapatkan secara terus tawaran Crazy Brand Mega Offer yang dibuka bermula jam 12 tengah malam hingga 2 pagi sahaja.

Iklan

Dalam tempoh dua jam itu, harga yang ditawarkan memang tidak masuk akal.

Ada lagi tawaran istimewa iaitu baucar potongan harga 50 peratus untuk produk terpilih seperti keluaran Loreal Paris, Tefal, SenHeng, Unilever dan banyak lagi.

lazada

Iklan

lazada sale

Jangan lupa juga tuntut Lazada Bonus bagi mereka yang menggunakan aplikasi di telefon pintar.

Bukan itu sahaja, keluaran model telefon pintar baharu yang dipromosikan juga memang menarik di Lazada Malaysia seperti POCO, Samsung Galaxy, OnePlus Nord daN Vivo X60.

Apa tunggu lagi? Cepat-cepat rebut peluang yang ada dan isi troli online Lazada Malaysia dengan barangan idaman kerana inilah masanya untuk berjimat.