SELEPAS jualan dalam talian besar-besaran 9.9 yang mendapat sambutan luar biasa bulan lalu, kini tarikh 10.10 sekali lagi menawarkan sale yang tidak kurang hebatnya.

Kali ini, bagi menghargai golongan Hawa, plaform e-dagang popular negara itu menganjurkan Festival Wanita 10.10 Lazada.

Untuk segmen kecantikan (Beauty), beraneka tawaran menarik daripada pelbagai jenama dan peniaga boleh didapati pada harga yang berbaloi hingga diskaun 90 peratus!

Kepada mereka yang mahu mencari beg, kasut, pencuci muka, serum, suplemen, pengilat kuku, pewarna rambut, set mekap, ultrasonic facial cleaner, set eyeshadow, sabun susu, foundation, pelembap bibir dan banyak lagi, boleh cepat-cepat browse aplikasi Lazada dan simpan dalam cart siap-siap sekarang!

Hah, rambut palsu, kuku palsu, pemutih gigi pun boleh didapati pada harga yang murah berbanding di pasaran. Macam-macam stail.

Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada..
BARANGAN kecantikan jenama antarabangsa seperti Laneige, Loccitane dan macam-macam lagi. Jom beli dengan klik di sini sekarang.
 Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada...
TIDAK perlu bayar kos penghantaran sebab semuanya percuma! Dapatkan semua tawaran untuk segmen Beauty. Klik di sini sekarang untuk mendapat tawaran yang lumayan dan berbaloi.

Sementara untuk segmen fesyen (Fashion) pula, jenama seperti Carlo Rino, Padini, Clark, Coach, Topshop, Furla, Bata, Nine West, Converse dan banyak lagi mempunyai diskaun besar-besaran.

Tawaran barangan dan pakaian berharga RM1, bawah RM10, RM25, RM29 dan RM35, juga ada. Jangan tidak percaya.

Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada...
UNTUK tawaran segmen fesyen, jenama besar seperti Coach dan Clark turut mengambil bahagian. Cepat klik di sini untuk dapatkan tawaran hingga 90 peratus.
Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada...
LAGI banyak anda belanjakan, lebih banyak diskaun diperoleh. Jom beli dengan klik di sini termasuk mendapat penghantaran percuma terus ke rumah anda.

Untuk segmen kesihatan (Health) pula, pun terlalu banyak barang yang boleh dibeli. Suplemen kesihatan memang banyak pilihan. Rambang mata dibuatnya.

SinarPlus pun dah simpan dalam cart suplemen seperti Vitamin C with Zinc+ (potongan RM30), Vitamin E 400iu (diskaun 26 peratus) dan Evening Primrose Oil 1,000MG + Vitamin E (diskaun 21 peratus). Memang murah!

Pada era virus Covid-19 yang semakin meningkat kini, baik persiapkan diri dengan makan suplemen yang bersesuai dan seperti yang dicadangkan oleh doktor.

Iklan

Kepada yang mencari peralatan bantuan seperti kerusi roda, kerusi walker, stoking kesihatan, alat sokongan untuk pesakit orthosis, semua ada.

 Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada...

Dalam pada itu, Ketua Pegawai Eksekutif Lazada Malaysia, Leo Chow berkata, pada kali ini pihaknya menjalin kerjasama dengan Persatuan Kanser Kebangsaan Malaysia (NCSM) dan CARING MOMS bagi menyokong dan memperkasakan wanita Festival Wanita 10.10 Lazada.

Untuk NCSM, mereka akan menampilkan Kempen LazadaForGood Pink October di mana lebih daripada 15 jenama dan peniaga telah berjanji untuk menderma peratusan tertentu daripada pendapatan jualan sehari kepada NCSM bagi menyokong usaha menentang kanser payudara.

Iklan

“Sokongan dari segi fizikal dan rohani yang diberikan kepada penghidap kanser dan ahli keluarga mereka oleh NCSM adalah besar dan kami berbesar hati kerana diberi peluang untuk membantu mereka meneruskan usaha yang murni ini,” kata Leo.

 Festival Jualan Lazada 10.10, lebih mengancam, diskaun hingga 90 peratus. Macam-macam ada...
Pada masa sama, beliau berkata, Lazada juga menyasarkan untuk membantu PKS di bawah CARING MOMS terutama dalam kalangan yang baharu mahu meluaskan capaian mereka melalui platform online.

Jangan lupa collect baucar diskaun ya bermula sekarang. Segera bertindak. Yay, kos penghantaran (postage) juga percuma.