PEMBELIAN perkakas baharu untuk anak-anak yang memulakan sesi persekolahan pada bulan ini sedikit sebanyak menyuntik semangat mereka untuk datang ke sekolah.

Maklumlah, sesi persekolahan dari rumah sebelum ini mungkin membuatkan ramai ibu bapa menangguhkan hasrat untuk membeli-belah keperluan alat tulis, kotak pensil, pensil warna dan banyak lagi.

Barangkali, inilah peluang yang ditunggu-tunggu para ibu untuk merebut tawaran diskaun menarik oleh Mr DIY bermula 23 Februari hingga 31 Mac ini kerana boleh berjimat-cermat.

MR DIY

Ya! Sempena kempen jualan Back To School, Mr DIY menawarkan potongan harga hingga 40 peratus untuk pembelian alat tulis, fail, gunting, gam, kertas warna dan banyak lagi.

Semuanya dijual pada harga ditawarkan bawah RM4 sahaja. Tidak percaya? Senarai item paling laris juga termasuk topeng pelitup muka dan tisu basah antibakteria.

mr diy
KLIK di sini untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik.

Sememangnya, topeng pelitup muka dan tisu basah antibakteria antara barang wajib ada untuk dibawa ke sekolah, bukan?

Selain itu, memahami keperluan ibu bapa yang bekerja dari rumah, Mr DIY juga ada menawarkan harga menarik untuk keperluan pejabat mini di rumah.

MR DIY

MR DIY
KLIK di sini untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik.

Mr DIY ada menyenaraikan barangan wajib ada di rumah untuk memudahkan urusan kerja berjalan dengan lancar seperti set fail, mentol lampu dan bateri.

Harganya pun tidak mahal iaitu bawah RM10 sahaja. Banyak pilihan hingga boleh membuatkan anda rambang mata untuk memilih mana satu yang berkenan di hati.

MR DIY

MR DIY
KLIK di sini untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik.

Bagi golongan bapa yang ada masa terluang untuk mendekorasi ruang rumah, pastinya memerlukan barangan seperti penebuk dinding dan tangga mudah alih.

Iklan

Di Mr DIY, banyak pilihan diberikan pada harga cukup berbaloi. Tiada masa untuk berkunjung ke outlet berhampiran, jangan bimbang kerana boleh menempah melalui online sahaja.

MR DIY
Sempena jualan Online Eksklusif yang ditawarkan Mr DIY, bukan hanya perkakas dapur, set simpanan bilik air, bekas alat solek, rak kasut dan bantal memori pun ada dijual.

Banyak lagi sebenarnya barangan murah-murah untuk direbut. Set permainan pun best dan berkualiti.

MR DIY
KLIK di sini untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik.

Memang berbaloi membeli-belah di Mr DIY secara atas talian. Tidak perlu bersesak-sesak di tempat awam.

Iklan

Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat isi troli online anda dengan barangan pilihan sementara stok masih ada.