SEPASANG kasut boleh melengkapkan atau merosakkan penampilan seseorang. Namun, mencari kasut yang sesuai untuk melengkapkan penampilan anda tidak semestinya terlalu mahal.

Ditubuhkan dengan tujuan untuk menghimpunkan pelbagai jenama dan stail di bawah satu bumbung, Moodboard memiliki banyak pilihan kasut lelaki dan wanita daripada jenama seperti Amori, Everbest, Mi Mancci, Joy & Peace, Jaguar dan Santa Barbara Polo & Racquet Club.

Rebut peluang miliki kasut berjenama berharga RM1 saja di Shopee esok
SHOPEE memberi peluang kepada orang ramai menyarung kasut berjenama pada harga murah. Klik di sini untuk dapatkan harga kasut yang tidak masuk akal!

 

Untuk membawakan kegembiraan untuk orang ramai, Moodboard melancarkan jualan besar-besaran melalui kempen Moodboard Mega Sales yang akan berlangsung selama sehari pada hari esok (25 Oktober).

Di kedai rasmi Moodboard di Shopee, diskaun hingga 70 peratus akan ditawarkan untuk sandal, kasut tumit tinggi, sneakers, kasut formal dan banyak lagi.

Terdapat juga baucar kedai dengan diskaun 50 peratus tanpa perbelanjaan minimum (terhad pada harga RM15), diskaun RM5 dengan perbelanjaan minimum RM60, diskaun RM15 dengan perbelanjaan minimum RM110 dan diskaun RM40 dengan perbelanjaan minimum RM200 yang boleh digunakan sebelum membuat pembayaran.

Wah! Memang satu penjimatan yang besarkan?

Rebut peluang miliki kasut berjenama berharga RM1 saja di Shopee esok
CANTIK DAN ELEGAN. Antara pilihan kasut jenis wedges dan sneakers khas untuk wanita yang boleh dimiliki pada harga murah. Klik di sini untuk dapatkan diskaun hebat.

 

Selain itu, orang ramai boleh membeli kasut dari mana-mana lima kedai fizikal Moodboard akan menikmati pulangan tunai sebanyak RM3 dengan perbelanjaan minimum RM15 apabila mereka membayar menggunakan dompet mudah alih Shopee, ShopeePay. Terdapat lebih banyak tawaran yang menanti pembeli pada 25 Oktober iaitu pada hari esok!

Lagi berita baik

Iklan

Enam gaya kasut yang berbeza daripada pelbagai jenama akan dijual pada harga RM1 sahaja semasa Shocking Sale sepanjang hari.

Selain itu, jangan terlepas penstriman langsung Moodboard di Shopee Live pada pukul 12 tengah hari untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jenama Moodboard serta rangkaian kasut bergaya yang ditawarkan.

Rebut peluang miliki kasut berjenama berharga RM1 saja di Shopee esok
ANDA berpeluang mendapatkan kasut pada harga RM1 semasa Shocking Sale. Pastikan dalam mode standby pada hari Ahad ini. Untuk dapatkan harga berbaloi untuk seleksi kasut pilihan hati, klik di sini.

 

Iklan

Ikuti halaman Facebook Shopee dari sekarang hingga Ahad (25 Oktober) untuk memenangi baucar Moodboard bernilai RM100.

Nikmati lebih banyak penjimatan dengan diskaun kedai apabila anda membeli kasut kegemaran anda dari Moodboard semasa Shopee 11.11 Jualan Hebat yang akan berlangsung dari 26 Oktober hingga 11 November.

Untuk mulakan pencarian anda dalam memiliki kasut yang sempurna, kunjungi https://shopee.com.my/moodboardshoes.os.