JENAMA kecantikan Korea terkemuka, Mamonde menghangatkan dunia kecantikan apabila memperkenalkan inovasi baharu jenama itu.

Kali ini, Mamonde memperkenalkan set mekap yang dibangunkan untuk semua wanita di dunia. Berikut adalah perinciannya:

Mamonde All Stay Foundation Glow

-Bedak asas ini menggunakan teknologi High-Refractive Oil Complex yang menjadikan kulit kelihatan berseri dan cerah, selain sentiasa lembap dan terhidrat sepanjang hari. Dengan SPF 50 dan PA ++++, kulit turut dilindungi daripada sinaran UV yang berbahaya.

Creamy Tint Color Balm Glide

-Ia mengandungi minyak yang berfungsi sebagai lapisan gloss yang tahan lama dan pada masa sama menjadikan bibir sentiasa lembap dan sentiasa berasa selesa.

Iklan

Mamonde All Stay Foundation Glow dan Flower Pop Blusher hadir dalam tiga warna masing-masing iaitu 21N Ivory, 23C Rose Sand, 23N Sand untuk asas dan #1 Pinky Promise, #2 Rosebuds, #4 Delicious Love for the blusher.

Bagaimanapun, Creamy Tint Color Balm Glide pula mempunyai empat warna bunga iaitu 01 So Hip Pink, 04 Mellow Red, 08 Blooming Pop dan 09 Fresh POP.

Iklan

Kesemua produk tersedia untuk dibeli di semua kedai Watsons utama di seluruh negara atau melalui Shopee, Lazada dan Zalora.