WALL’S Malaysia baru-baru ini membawakan satu jenama manisan yang berkualiti dari Paris, Perancis Carte D’Or.

Rangkaian aiskrim premium Carte D’Or diinspirasikan daripada pastri Perancis itu  diperbuat daripada pelbagai bahan premium yang diperoleh dari seluruh dunia.

aiskrim
Untuk membeli aiskrim Carte D’Or, klik di LAZADA atau SHOPEE.

 

Pengarah Pemasaran Makanan & Minuman Unilever Malaysia, Shiv Sahgal berkata, rangkaian aiskrim jenama itu mempunyai empat perisa istimewa iaitu Dark Chocolate Truffles yang diperbuat menggunakan coklat Itali premium, French Vanilla Crème Glace ( menggunakan vanila Madagascar), Caramel Glace with Almond Tarte Crumbles (menggunakan badam Australia) dan Glace à La Strawberry.

Semua seleksi aiskrim premium ini sesuai untuk dijadikan pelengkap yang cukup sempurna untuk makan malam atau majlis keraian,” katanya dalam satu kenyataan media.

Sahgal menambah, Carte D’Or turut menjalin kerjasama dengan kafe manisan ternama, Xiao By Crustz yang memperkenalkan manisan edisi terhadnya menggunakan aiskrim daripada jenama mewah itu.

Terdapat empat manisan istimewa yang dihasilkan iaitu Chocolate Ice Cream Macaroon, Vanilla Mango Ice Cream Dome, Caramel Ice Cream Choux dan Strawberry Ice Cream Pistachio Cake.

 

Iklan
aiskrim
Untuk membeli aiskrim Carte D’Or, klik di LAZADA atau SHOPEE.

 

Iklan

Aiskrim Carte D’Or sudah boleh didapati di Jaya Grocer dan pembelian boleh dilakukan melalui platform online seperti Lazada, Shopee, GrabFood, Food Panda dan bakal memasuki pasar raya tempatan lain pada Ogos depan.

Untuk maklumat lanjut, layari laman https://www.joyatparty.com.my/carte-dor-ice-cream/ dan halaman Facebook rasmi Wall’s Malaysia.