SEMPENA musim panas kali ini, jenama fesyen terkemuka global, Kate Spade mengajak para peminatnya di negara ini untuk merasai kehangatan konsep baharu yang diketengahkan iaitu Kate Spade Cabana.

Meneruskan naratif Year of Celebration Kate Spade New York, ‘jalan cerita‘ Cabana akan dihidupkan kepada pengguna di seluruh dunia termasuk di Malaysia; New York, Amerika Syarikat; London, United Kingdom dan Singapura.

Kate Spade

Kate Spade

Di Kate Spade Cabana yang didirikan sementara di Hotel The KL Journal, Kuala Lumpur, para tetamu akan terpesona sebaik melangkah ke ruang yang dihiasi jalur hijau putih yang elegan.

Pada koleksi kali ini, Kate Spade turut menampilkan barisan produk eksklusif mereka berupa beg rotan, tote jerami dan yang bermotif sitrus.

Kate Spade

Ketua Pegawai Pemasaran Kate Spade New York, Jenny Campbell berkata, dengan konsep terbaharu tersebut, pihaknya berharap dapat menghubungkan label itu terus kepada komuniti antarabangsa.

“Kami menyukai idea bahawa sesiapa sahaja atau di mana-mana lokasi mana pun, orang ramai boleh hadir ke Kate Spade Cabana. Himpunan yang ditawarkan juga mewakili tawaran gaya hidup terbaik jenama ini.

Kate Spade

“Sesungguhnya, kami memang amat teruja membawakannya untuk para pengguna di sini, di samping mengajak mereka melalui pengalaman membeli-belah yang menyeronokkan,” katanya baru-baru ini.

Iklan

Hadir sama pada pelancaran acara itu ialah selebriti terkenal, Athisha Khan, Shu Sen, Elyn Leong dan Tong Bing Yu.

Kate Spade

Selain melakukan pembelian dan berpeluang menyertai peraduan yang dianjurkan dengan pelbagai hadiah menarik, orang ramai juga dipelawa untuk menghabiskan masa untuk bersantai selagi ruang Kate Spade Cabana dibuka hingga 5 Jun depan bermula dari pukul 3 petang.

Iklan

Layari laman web https://malaysia.katespade.com/new/cabana-pop-up untuk mengetahui maklumat lebih lanjut.

Jangan lupa follow kami Instagram! dan layari portal SinarPlus

Dapatkan info daripada SinarPlus! Join grup Telegram kami DI SINI