KEPADA wanita yang mempunyai masalah bintik hitam yang keterlaluan, tidak perlu risau lagi.

NIVEA LUMINOUS630 Anti-Dark Spot Serum yang dilancarkan baru-baru ini dapat menyelesaikan kemelut itu.

Pengurus Serantau untuk Beiersdorf Malaysia & Singapura, Ng Hock Guan berkata, selepas penyelidikan menyeluruh selama 10 tahun yang memperlihatkan lebih daripada 50,000 molekul diuji, pihaknya telah telah berjaya mencipta gabungan ramuan yang sempurna untuk menghilangkan bintik hitam.

Katanya, NIVEA LUMINOUS630 Anti-Dark Spot Serum telah terbukti selamat digunakan untuk mengurangkan bintik-bintik hitam sebanyak 71 peratus. Bukan itu sahaja, ia dapat mengurangkan garis halus (66 peratus) dan meningkatkan keserian kulit (81 peratus).

“Banyak produk pencerah atau antibintik hitam di pasaran menggunakan bahan aktif seperti butylresorcinol, arbutin atau kojic acid.

LUMINOUS630 yang dipatenkan oleh NIVEA terbukti 10 kali lebih berkesan berbanding bahan-bahan aktif yang terkenal lain. Inilah sebabnya pengguna jenama ini dapat melihat hasil dan terus menggunakan NIVEA LUMINOUS630 Anti-Dark Spot Serum untuk mendapatkan kulit yang lebih cerah berseri,” katanya.

BACA LAGI Pelihara diri daripada sinar UV, berikut senarai antara krim pelindung matahari terbaik

BACA LAGI Risau bintik-bintik hitam ganggu penampilan, Nanowhite boleh settlekan masalah itu dengan mudah

Produk lain dalam rangkaian NIVEA LUMINOUS630 yang boleh digunakan bersama ialah Spot Protect Mousturizer SPF50 PA+++ dan krim malam, Even Tone Night Cream. Untuk rawatan bersasar mata, Eye Treatment boleh digunakan untuk menangani lingkaran hitam dan kantung mata.

Bintang terkenal Hong Kong dan Pelakon Wanita Terbaik 2021, Rosina Lam telah
lama menggunakan rangkaian NIVEA LUMINOUS630.

“Keyakinan diri saya terjejas apabila saya mula mengalami bintik hitam disebabkan tempoh penggambaran yang lama di bawah cahaya matahari dan lampu studio.

Iklan

“Sejak menemui rangkaian LUMINOUS630 pada tahun 2019, saya dapat melihat hasil ketara dan mendapat banyak pujian tentang keadaan kulit yang kelihatan makin muda dan berseri dalam masa yang singkat. Saya terpikat dengannya!

“Tidak kira betapa penat atau lama waktu saya bekerja, saya tidak akan lupa rutin anti bintik hitam. Inilah rahsia untuk kulit saya yang sempurna, muda dan cerah berseri!” katanya.

NIVEA LUMINOUS630 Anti-Dark Spot Serum dan rangkaian penuh boleh didapati di semua rangkaian Watsons dan secara dalam talian di kedai rasmi NIVEA.

Iklan

Untuk maklumat lanjut, layari https://www.nivea.com.my

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi