Koleksi eksklusif baju-T Uniqlo x Ultraman dalam talian

No Image Caption
A
A
A

POPULARITI siri anime Jepun, Ultraman mendorong Uniqlo melancarkan koleksi baju-T kepada peminatnya hari ini secara dalam talian.

Koleksi istimewa itu menampilkan pelbagai watak popular beberapa raksasa yang direka dari zaman awal kemunculan hingga paling terkini, pada tahun lalu.

Berdasarkan rekod, Ultraman yang diasaskan Eiji Tsuburaya itu mula menemui peminat pada tahun 1966 dengan watak Ultra Q dan Ultra dan kemudian Ultraman Taiga (2019).

Layari https://www.uniqlo.com/my/store/campaign/ut-collections/ultraman.html untuk membeli baju-T dengan pilihan karakter yang digemari.

Sebelum itu, Uniqlo juga secara eksklusifnya mengetengahkan watak Hello Kitty pada baju-T jenama itu.

Justeru, pada pencinta Hello Kitty, jangan lepaskan peluang keemasan mendapatkan ekspresi baharu anime berkenaan. Layari https://www.uniqlo.com/my/store/campaign/ut-collections/hello-kitty-t-market.html.

Penulis: Mazlina Abdul Majid

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca