Lazada 11.11 Our Biggest Sale Of The Years ekstra berbaloi, cepat grab baucar diskaun hingga 90 peratus

A
A
A

JIMAT lagi menguntungkan! Jualan Lazada 11.11 Our Biggest Sale Of The Years menjanjikan tawaran menarik dengan baucar potongan harga hingga 90 peratus.

Boleh rambang mata dibuatnya apabila setiap kempen jualan mengikut kategori menawarkan harga lebih rendah berbanding biasa.

Apa yang pasti, kalian jangan terlepas promosi harga runtuh hingga 90 peratus yang akan ditawarkan pada jam 12 hingga 2 pagi menjelang 11 November ini.

ONEMOON AIR FRYER

Nilai yang ditawarkan memang tak masuk akal. Bayangkan Onemoon M1 Air Fryer berkapasiti 10 liter (l) dijual hanya RM99 berbanding RM599.

Lazada 11.11

Setakat ini, perkakas pengoreng kering itu sudah terjual lebih 1,500 unit.

Keupayaan air fryer tersebut dengan ciri multifungsi agak menyakinkan, meskipun jenama kurang dikenali ramai.

 

Berikut perincian serba ringkas Onemoon M1 Air Fryer:

i) Ruang yang luas dan bertingkat memudahkan masakan.

ii) Sistem pemanasan multidimensi menjadikan menu masak sempurna.

Lazada 11.11iii) Makanan cepat masak dan garing dengan kapasiti kuasa 1500w.

iv) Lengkap tujuh aksesori seperti rak pemanggang, baking net, turned cage dan bekas minyak.

v) Suhu maksimum 200 darjah Celsius dan jarak masa 60 minit.

Lazada 11.11

SACE LADY

Nak nampak cantik sempena sambutan Deepavali nanti, dapatkan set kecantikan Sace Lady hanya bermula RM14.99 hingga RM19.99 beserta gift istimewa.

Antara set kombo yang jadi rebutan seperti Sace Lady Long Lasting BB Cushion Refill Natural Matte Finish Face Makeup + Waterproof Eyebrow Pencil.

Lazada 11.11

Lagi satu, Sace Lady Face Primer Base + Full Cover Concealer Makeup Set Liquid Corrector Cream Matte Make Up Cosmetic hanya RM19.94 jer. Dap dap terus cantik! ?

SAPOT LOKAL 11.11

Kempen Sapot Lokal 11.11 juga memberi pilihan terbaik kepada kaki shopping untuk membeli barangan buatan Malaysia.

Lazada 11.11

Sebenarnya banyak jer produk tempatan yang boleh dibeli bagi menggantikan jenama luar negara seperti sabun, minuman berasaskan kopi dan banyak lagi.

Baca juga Mesin urut, treadmill & telefon pintar dijual RM11 jer, ini tawaran kaw kaw sempena Shopee 11.11 Deals!

Untuk perkakas elektrik, jenama seperti Elba, Panasonic, Geemy, Faber, Corvan dan Pineng ditawarkan dengan diskaun berbaloi.

Lazada 11.11

Bagi para ibu yang sedang mencari stand mixer, bolehlah pertimbangkan Corvan Stand Mixer M47 dengan ciri ultra senyap dan kapasiti 4.7l.

Harga jualan bermula RM388 berbanding nilai asal, RM1,988 memang menguntungkan.

Lazada 11.11

Semua kempen jualan murah tersebut berlangsung hingga 13 November ini saja dan jangan lupa untuk tebus baucar tambah untuk ekstra penjimatan.

Baca juga Special deals bawah RM25, grab item viral sempena promosi Lazada PayD25y LazzGlobal

Okey! Selamat bershopping dan berhujung minggu.

Lazada 11.11

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca