Memang mengujakan! Carlo Rino tampil siri monogram pada beg tangan, sandal, sneaker dan pemegang telefon

A
A
A

TIDAK kira apa jua jenama, termasuk Carlo Rino koleksi monogram (reka bentuk huruf) memang tersendiri dan kadangkala menjadi signatur utama.

Label terkenal di Malaysia itu baru-baru ini menghidupkan semula konsep berkenaan menerusi beberapa produk terbaharu. Antaranya seperti:

i) Beg tangan: Terdapat empat jenis beg yang memiliki siri monogram iaitu Carlo EV Divergent Bucket Bag, Carlo EV Divergent Tote Bag, Carlo EV Divergent Shoulder Bag, Carlo EV Divergent Top Handle Bucket. Si pemakai akan kelihatan berkeyakinan sebaik mengenakan beg berkenaan.

ii) Pemegang telefon: Dengan corak minimalis, Carlo EV Therapeutic Phone Holder hadir dua warna pastel lembut.

iii) Sandal: Terdapat dalam dua warna pastel iaitu merah jambu dan biru, sesuai dipadankan dengan pemegang telefon Carlo Rino monokrom.

iv) Sneakers: Sneakers Logogram Carlo Rino bukan sekadar kasut sukan biasa, malah sesuai untuk digayakan untuk apa-apa jenis majlis. Memakainya bersama baju kurung pun nampak hebat!

Koleksi Carlo Rino Monogram Series sudah boleh didapati di butik-butik jenama itu di seluruh negara. Pembelian e-dagang boleh dilakukan menerusi www.carlorino.net.

BACA JUGA: Lebih stail dan trendy dengan koleksi Siri Monogram Carlo Rino 2022. Kena cepat ‘grab’!

BACA JUGA: Mantap! Kasut GEL-KAYANO 29 daripada ASICS tawar pengalaman larian yang mengujakan dan lebih ringan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk cerita-cerita yang ohsem dan menghiburkan.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca