CHATGPT antara aplikasi kecerdasan buatan (AI) yang menjadi kegemaran ramai khususnya penuntut yang mahu tugasan mereka lebih menarik dan ilmiah.

Aplikasi Chatbot yang dibangunkan syarikat OpenAI antara lain memiliki kemampuan untuk berinteraksi dan memberi respons pantas apabila ditanya dengan pelbagai soalan.

Bukan sahaja boleh menterjemah, meramal dan menghasilkan teks, ia juga menjadi ‘kaunter pertanyaan’ untuk apa sahaja informasi yang dikehendaki.

CHATGPT

Setakat ini, sudah lebih 1 juta pengguna menggunakan kemudahan itu. Chatbot boleh dimuat turun melalui Google App Store dan Apple App Store.

Baca juga Meta perkenalkan aplikasi baharu, Threads ala-ala Twitter dengan fungsi lebih menarik. Ini info wajib ambil tahu

 

Baca juga 10 juta orang sudah muat turun. Tak perlu beli alatan lagi, aplikasi Blood Pressure boleh bantu periksa tekanan darah

Iklan

CHATGPT

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Iklan

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang