[VIDEO]‘Whisper challenge’ Mira Filzah bikin ramai terhibur

[VIDEO]‘Whisper challenge’ Mira Filzah bikin ramai terhibur
November 20, 2020

SEJAK kebelakangan ini, pelakon Mira Filzah dan suaminya Wan Emir semakin menjadi perhatian warganet apabila aktif memuat naik pelbagai video di laman YouTube.

Laman YouTube milik mereka bernama #EmirAmirah itu kini telah meraih 146 ribu subscribers.

Iklan

Ternyata ramai peminat Mira Filzah mengikuti perkembangannya dan suami dengan lebih banyak disamping terhibur dengan keletah mereka.

Jika sebelum ini suami Mira Filzah menyahut cabaran untuk membuat solekan diwajahnya seperti ala-ala Jennie kumpulan Blackpink namun video terbaharu ini tampil agak berbeza.

Baru-baru ini, untuk pertama kalinya Mira Filzah dan suami membuat satu video ‘whisper challenge’ yang mempunyai tetamu jemputan istimewa.

Tetamu itu merupakan adik bongsu Mira Filzah bersama pasangannya yang disapa dengan panggilan Boco dan Aina lalu membuatkan video di YouTube meraih lebih 200 ribu tontonan sehingga kini.

Iklan

Menerusi video pada kali ini, warganet turut terhibur melihat pasangan adik Mira Filzah dan pelakon popular itu sendiri bersama suami masing- masing.

Kata mereka;

Meija Shemi – Dari awal sampai habis video I can’t stop smiling, naik lenguh pipi dibuatnye. Kak Aina & Boco malu-malu tapi cute sangat. More video with them please!

Ain Nabilla – Comelnya lah semua, tersengeh sorang-sorang tengok whisper challenge dorang.

Cik Carey – Suka tengok karakter Emir. Very polite and honest and sincere. Tak fake. Good personality indeed.

Baca juga Hans Isaac mohon maaf pada Eizlan Yusof

Sharifah Sofea – Team merah comelllllll, malu-malu jee and kelakaar, LOVE THISSS.

nawarah k – Emira just completed each other like Emir had this funny humour and very laid back in him and Mira just too cute and honestly kinda need the challenge to win hahah

Syiema Ahmad – Paling kelakar, Emir. Trying so hard smpi perkataan tak wujud dalam kamus pun ada. Hahahaha…

nor bahirah – Why i tersengih tengok dari awal sampai akhir ni. Lenguh mulut duk gelak.