Danok Thai Beef Salad, sup tulang merah bikin ramai tak keruan di Hotel LaCrista

A
A
A

KEPADA anda yang mungkin berada di Melaka, apa kata singgah di Hotel LaCrista yang menawarkan bufet Ramadan mengiurkan bertemakan Cita Rasa Siam.

Boleh rambang mata dibuatnya kerana lebih 220 kulinari enak disajikan kepada pengunjung.

Antaranya seperti sup tulang merah, Danok Thai Beef Salad, Sotong Sumbat Otak-Otak dan banyak lagi yang boleh bikin ramai tidak keruan.

Pengarah Urusan Hotel LaCrista, Datuk Rosthman Ibrahim berkata, orang ramai tidak perlu terbang ke Thailand lagi kerana hampir semua signatur sajian Thailand disediakan di premisnya.

Hotel LaCrista

Hotel LaCrista

Selain Ikan Southern Thai Gaeng Som, laksa Siam dan pulut mangga mesti dicuba.

Baca juga Sup gearbox, Pad Krapow Kung sajian dua negara tambat perhatian. Cef ini juga kongsi rahsia buat sup yang kaw!

Baca juga Hidang lebih 100 menu, Melor Garden Wedding perkenal iftar konsep Madani pada harga rahmah

“Pihak hotel juga menawarkan pelbagai menu berasaskan nanas MD2 sebagai tanda sokongan dalam mempromosikan hasil tempatan yang diusahakan Universiti Teknologi Mara Kampus Jasin,” katanya.

Hotel LaCrista

Hotel LaCrista

Cita Rasa Siam Hotel LaCrista Melaka

Alamat: 146, Jalan Hang Tuah, Melaka

Tarikh: 24 Mac hingga 21 April 2023

Menu signatur: Sup Tulang Merah, Danok Thai Beef Salad, Sotong Sumbat Otak-Otak

Harga: RM118 (dewasa) dan RM60 (kanak-kanak 6-12 tahun)

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca