Pelihara kulit daripada pancaran matahari dengan losen Sunplay Sport 120 Body Mist

KEPADA wanita yang aktif bersukan, minat dengan aktiviti luar seperti mengembara atau suka ke pantai, anda tidak boleh membenarkan diri terdedah terlalu lama dengan pancaran matahari.

Justeru, kami menyarankan anda untuk memakai Sunplay Sport 120 Body Mist iaitu jenama utama perlindungan matahari.

Sunplay dalam satu kenyataan berkata, inovasi berkenaan berkesan melindungi pemakainya daripada pancaran UVA dan UVB (sinaran ultraviolet).

BACA JUGA: Krim lebih baik berbanding losen dalam rawat kulit kering sebab kerap cuci tangan. Ini sebabnya…

BACA JUGA: Cantik dengan inovasi baharu Shiseido. Kulit lembap dan selembut sutera bak pelakon Jepun

 

“Ciri terbaik Sunplay Sport 120 Body Mist adalah penerapan teknologi yang membolehkan penggunaannya pada kulit yang basah (disebabkan peluh atau air).

“Dengan daya kalis air dan peluh hingga empat jam, produk ini sesuai untuk aktiviti bertenaga tinggi dan dalam cuaca yang mencabar. Ia akan memberikan sensasi penyejukan segera dan mempunyai bau pudina yang menyegarkan,“ kata kenyataan itu sambil menambah produk tersebut mesra laut dan tidak mengandungi oksibenzon, oktinoksat, 4MBC serta butylparaben.

Iklan

Sport 120 Body Mist sudah mula dijual di farmasi terkemuka dan platform e-dagang seperti Lazada dan Shopee.

Terdahulu, Sunplay melaksanakan kempen We Care for the Ocean 2023 ke-3 baru-baru ini dalam usaha meningkatkan kesedaran tentang pencemaran laut. Kali ini mereka membersihkan Pantai Blue Lagoon di Negeri Sembilan.

Iklan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang