PENGENALAN cermin mata pintar, Lenovo Legion Glasses baru-baru ini memberi lebih banyak pilihan kepada kaki permainan online di negara ini.

Peranti serba baharu itu antara lain membolehkan pengguna merasai pengalaman nyata ketika bermain seolah-olah menonton di hadapan paparan skrin besar.

Laman rasmi Lenovo berkata, Legion Glasses direka khas sebagai set paparan peribadi mudah alih yang disepadukan dengan perkakas permainan, Legion Go.

“Cermin mata tersebut bukan sekadar gajet biasa kerana boleh disambungkan dengan peranti lain yang mempunyai port USB jenis C termasuk Windows, Android, macOS dan iOS.

Lenovo Legion Glasses

“Tidak hanya berfungsi untuk permainan dalam talian, Lenovo Legion Glasses boleh digunakan untuk menonton filem dan televisyen dengan kelebihan dua pembesar suara,” kata jenama tersebut.

 

Baca juga ThinkBook Lenovo boleh dinaik taraf ke Windows 11 secara percuma

Baca juga Inovasi 2 dalam 1 Surface Pro8 lebih mengancam, antara perintis peranti hibrid dalam pasaran

Selain itu, skrin Micro OLED terbina dalam kanta menawarkan fungsi set kepala dengan teknologi realiti maya dan augmented reality.

Iklan

Lenovo Legion Glasses

Lenovo Legion Glasses

Harga jualan bermula RM1,561. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.lenovo.com/my.

Iklan

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di TwitterInstagramThreadsYouTube & Tiktok SinarPlus. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi.

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang