“DIALAH anak perempuan, dialah anak lelaki.”

Itulah ungkapan ibu kepada pelakon dan penyanyi, Isyariana Che Azmi yang kini sedang popular dengan drama rantaian Hati Yang Dikhianati.

Ujar selebriti jelita itu, ikatan erat dirinya dengan mama tercinta tidak ubah seperti ‘pasangan sejoli yang sedang mabuk bercinta’.

Bermula daripada dini hari sehinggalah larut malam, kedua-dua saling tidak berhenti menghantar mesej di antara satu sama lain.

Atas restu dan doa ibu tersayang juga, Isyariana atau mesra dipanggil Isya berani meninggalkan kerjaya tetapnya dalam sektor kerajaan demi mengejar cita-cita dan minat sebagai anak seni.

Iklan

Justeru, anak kelahiran Temerloh, Pahang itu optimis, kejayaan akan menyebelahinya meskipun kerjaya seninya kini bergerak perlahan.

Ah! Banyak lagi yang kami bualkan. Ingin tahu perkongsian selanjutnya, dapatkan akhbar Sinar Ahad hari ini menerusi sisipan SinarPlus.

Iklan

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya Pemindahan buah pinggang rawatan terbaik, Pak Nil terkejut melihat perubahan Iqbal dan Hayati keindahan hutan belantara Razna Boathouse.