SINAR PLUS 13 SEPTEMBER 2020

A
A
A

SELAKU pengamal media, nama Dr Beni Isman Rusani, 44, memang tidak asing lagi. Pakar kardiologi di IJN itu sering menghiasi dada-dada akhbar dan kaca televisyen dalam memberi komentar mengenai jantung.

Sepupu penulis yang juga seorang pakar perubatan turut mengakui kewibawaan Dr Beni.

Kata-kata positifnya kemudian telah mendorong penulis untuk menemu bualnya kerana beliau selayaknya menjadi teladan kepada generasi muda yang berminat menceburi bidang perubatan.

dr beni

Jom ikuti perkongsian lanjut beliau bersama SinarPlus dengan melayari E PAPER SINARPLUS terbitan Sinar Harian pada minggu ini.

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya, Punca Kanser Kolon Masih Samar-Samar dan Yaya The Clown Ingin Kembali.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca