USAI memperagakan gaun rekaan @sposabyrizky, Miss Grand Malaysia 2020, Jasebel Robert diberikan rehat selama 30 minit sebelum menyambung semula sesi fotografi. Lantas, kru SinarPlus menggunakan kesempatan tersebut menggali misi dan visi dalam industri pertandingan ratu cantik.

“Sejujurnya, sejak kecil saya memasang impian untuk bergelar ratu cantik gara-gara terpengaruh dengan semangat, kebolehan dan keyakinan diri ditonjolkan barisan delegasi. Tambahan pula, mereka (peserta ratu cantik) sentiasa menyatakan bahawa kecantikan itu adalah kombinasi dari sisi luaran dan dalaman seseorang.

“Kecenderungan semakin memuncak apabila ibu, Ng Sie Mou juga merupakan peminat pertandingan ratu cantik pelbagai peringkat,” jelasnya disusuli ketawa kecil tatkala mengenang momen manis tersebut.

Iklan
jasebel
JASEBEL amat memandang berat perihal keganasan rumah tangga dalam kalangan wanita sehingga isu tersebut tersenarai dalam advokasi pilihannya.

Ikuti perkongsian lanjut beliau dengan melayari E PAPER SINARPLUS terbitan Sinar Harian pada minggu ini.

Iklan

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya Usah Ragu Vaksin Covid-19 dan Sinarplusversary Hangat, Meriah.