SINAR PLUS 13 DISEMBER 2020

najwa latif
najwa latif
A
A
A

LAGU Cinta Muka Buku telah menjadi satu manifestasi hebat memperkenalkan nama Imratul Najwa Abdul Latif atau Najwa Latif di arena seni tanah air. Gelombang kehadirannya bagaikan satu fenomena.

Genre muziknya yang bersahaja dan catchy dengan mainan liriknya yang tidak perlu pening kepala difahami, membuatkan dirinya popular sekelip mata. Ya, empunya diri sudah dikenali ramai walau ketika itu, usianya baru mencecah 16 tahun.

Selain Cinta Muka Buku, lagu-lagu lain seperti Carta Hati, Kosong, Untuk Dia, Adamu dan Sahabat, dendangannya bersama kumpulan Sleeq memang hit. Namun, selepas lagu Sahabat, Najwa seperti halimunan dalam radar dunia hiburan. Mengapa?

Ikuti perkongsian lanjut beliau dengan melayari E PAPER SINARPLUS terbitan Sinar Harian pada minggu ini.

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya, Cerita Kegigihan Pemuda Tanpa Tangan dan Bahaya Penyakit Batu Hempedu.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca