BAGI seorang wanita, tiada momen yang lebih membahagiakan selain dipertemukan dengan jodoh pilihan hati, disatukan dan kemudian dianugerahkan cahaya mata.

Biarpun kadangkala proses kehamilan memicu ketidakselesaan fizikal, namun itulah kemanisan terindah yang dirasai oleh bakal ibu.

Detik istimewa itulah yang sedang dirasai pelakon dan penyanyi terkenal negara, Fazura atau nama sebenarnya, Nur Fazura Sharifuddin.

Jelas, wanita yang berusia 37 tahun itu, beliau kini berada dalam fasa menanti kehadiran anak sulung, hasil benih cinta bersama suami yang juga selebriti popular, Fattah Amin, 30.

Iklan
fazura
SELEPAS bahagia bergelar isteri kepada pelakon Fattah Amin pada 27 November 2017, Fazura kini teruja dalam menanti kelahiran cahaya mata sulung mereka.

Bilakah beliau dijangka bersalin? Ikuti perkongsian lanjut Fazura dengan melayari E PAPER SINAR PLUS terbitan Sinar Harian secara digital pada setiap minggu.

Iklan

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya, Simptom Resdung Lebih Kurang Kanser Hidung dan Mulut Mak Mertua Berbisa, Menantu Murung.