SINAR PLUS 25 APRIL 2021

Dr Mohd Nazmi
Dr Mohd Nazmi
A
A
A

JIKA Ramadan pada tahun lalu, pensyarah di Gulf Medical University, Ajman, UAE, Dr Mohd Nazmi Che Nordin terpaksa menempuh dugaan berpuasa  di Hong Kong, China sekali gus jauh daripada keluarga tersayang.

Tahun ini, anak jati kelahiran Perlis yang pernah membintangi drama Tundukkan Playboy itu masih di berada perantauan demi tuntutan tanggungjawabnya sebagai pakar pengimejan dan radiologi.

Dua tahun berturut-turut menyambut Ramadan di bumi asing, membuatkan anak sulung daripada empat beradik itu berkongsi macam-macam cerita termasuk kerinduan yang cukup mendalam.

Ikuti perkongsian lanjut beliau dengan melayari E PAPER SINARPLUS terbitan Sinar Harian pada minggu ini.

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya Burgernita Bantu Survival Ibu Tunggal dan Peluang Hamil Cerah Dengan Berpuasa.

 

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca