SINAR PLUS 3 OKTOBER 2021

Untitled design (7)
Untitled design (7)
A
A
A

JIKA anda seorang yang gemar menyoroti laman sosial artis popular tanah air, pasti mereka akan berbangga apabila diri ditatarias oleh seorang wanita yang dikenali sebagai Tym Fatimah.

Tym atau potongan nama klasiknya, Fatimah Puteh dikatakan mampu memberi sentuhan magis kepada sosok tubuh mana-mana individu tidak kira selebriti, orang kenamaan atau sesiapa sahaja. Mereka akan tampil memukau sekelip mata.

Baru-baru ini, SinarPlus mewawancara dan cuba menggali siapa sebenarnya Tym dan bagaimana beliau mula mengorak langkah dalam dunia tatarias serba glamour ini?

Menariknya lagi, Tym bercerita bagaimana dirinya mengidolakan arwah ibunya, Aminah Hashim daripada segenap perkara termasuk soal penjagaan kulit, amalan tradisional, pemilihan karier termasuk hal memasak.

Satu lagi, percayakah anda walaupun bergelar penata rias, beliau tidak gemar mengenakan solekan wajah? Adakah ia benar atau sekadar cakap-cakap sahaja?

Banyak lagi intipati menarik yang dibicarakannya. Ingin ketahui lebih lanjut, dapatkan akhbar Sinar Ahad menerusi sisipan SinarPlus pada minggu ini.

Pada masa sama, pelbagai kisah masyarakat, kesihatan dan gaya hidup turut disajikan antaranya Buru ketenangan di Air Terjun Glamping, Gajet punca anak lambat bercakap dan Qheyla dibedah 7 kali sejak kecil.

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang

Teruskan membaca