Cepat-cepat chup barangan kegemaran, tawaran 9.9 Biggest Brand Sale bakal berakhir jam 12 tengah malam ini

A
A
A

KEPADA mereka yang terlepas 9.9 Biggest Brand Sale Mesti Beli LazzMall Special bermula jam 12 tengah malam tadi, jangan susah hati kerana masih banyak promosi hebat menanti.

Sempena Crazy Flash Sale yang masih berlangsung, pelbagai jenama popular tidak ketinggalan mengambil bahagian bagi merancakkan lagi suasana.

Antaranya, Apache TurboSpray® HM4613 130 Bar High Pressure Cleaner yang ditawarkan pada harga yang jauh lebih murah iaitu RM199 sahaja berbanding nilai asal, RM999.

9.9 lazada sale

Memang banyak penjimatan di situ. Apatah lagi, jet pencuci bertekanan tinggi itu menjadi produk nombor 1 di Lazada!

Bagi mereka yang memerlukan perkakas tersebut untuk membersihkan ruang rumah atau mencuci kereta, bolehlah cuci mata untuk memilih item terbaik.

Tidak kurang juga perkakas dapur seperti air fryer masih dicari-cari golongan ibu kerana mampu memudahkan mereka memasak dan jimat masa.

9.9 lazada sale

Sudah pastinya, antara jenama popular yang selalu menawarkan potongan harga gila-gila di Lazada adalah seperti PerySmith.

Kali ini, untuk air fryer bersaiz XL dijual pada harga RM198 saja berbanding kadar asal, RM790.

Bukan setakat alat penggorengan udara itu menjadi tumpuan, terdapat beberapa lagi perkakas keluaran PerySmith yang boleh membuatkan anda tersenyum.

9.9 lazada sale

Mana tidaknya, semua harga ditawarkan bawah RM100 saja.

Antara item yang boleh dibeli seperti PerySmith Mini Food Chopper EasyCooking Series PS250 (Cordless) hanya RM48 dan PerySmith 3IN1 Waffle Maker bernilai RM96 saja.

Selain itu, Lazada juga berkolaboratif bersama Philips bagi menghargai kesetiaan pengguna jenama tersebut apabila potongan harga diberikan hingga 50 peratus sempena LazMall X Philips.

9.9 lazada sale

Semua tahu, jenama Philips juga popular kerana bukan setakat barangan elektrik untuk keperluan dapur, tetapi untuk produk bayi juga.

Antara produk yang menjadi tumpuan semestinya steam generator iron yang menjadi impian setiap ibu berkerjaya kerana ditawarkan pada harga RM549 saja berbanding RM799.

9.9 lazada sale

Boleh juga intai-intai All In One Cooker yang mempunyai 20 fungsi masakan yang lebih pantas. Nak masak ketupat pun hanya 30 minit saja!

Harga yang ditawarkan hanya RM699 berbanding RM949. Boleh jimat RM250 tau. Jangan lepaskan peluang ini sementara stok masih ada.

Bukan saja Lazada tengah rancak mempromosikan item terbaik untuk pelanggan, Shopee pun tidak kurang hebatnya.

shopee opening sale

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Pelbagai item menarik ditawarkan pada harga luar biasa sampaikan rambang mata mahu memilih semuanya.

Apapun, pilihan di tangan anda sama ada mahu membeli-belah di aplikasi yang lebih sesuai dengan selera masing-masing. Jangan membazir ya!

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang