BERITA baik buat semua bakal ibu dan ibu-ibu yang baru dapat baby.

Sempena bulan Kemerdekaan ini, jenama terkenal dalam pakaian dan penjagaan bayi, Motherhood menawarkan produk-produk menarik sempena kempen jualan Merdeka Bersama Motherhood.

Jenama itu menawarkan potongan harga hingga 82 peratus untuk para ibu yang ingin membeli-belah keperluan bayi pada harga cukup menjimatkan.

Merdeka Bersama Motherhood  dan Shopee Super Big Mama Deals

Antara produk yang paling banyak dicari-cari seperti carseat, pam susu elektronik, bekung ibu dan anak, makanan suplemen, susu dan alat permainan.

Jika membeli-belah pada nilai minimum RM50, anda berpeluang untuk memenangi hadiah dengan pembelian menerusi kod yang diberikan.

Bagi merancakkan lagi pembelian, Motherhood juga berkolaboratif bersama AEON Credit Service, Petal Search dan CIMB Bank untuk memberikan lebih banyak potongan harga kepada kaki shopping.

Merdeka Bersama Motherhood  dan Shopee Super Big Mama Deals

Menarik bukan? Ada banyak juga baucar tunai bernilai RM8 hingga RM15, selain diskaun hingga 50 peratus bagi jenama terpilih.

Apabila diperhalusi balik, rupa-rupanya bukan Motherhood sahaja yang offer barangan keperluan bayi, ada banyak lagi produk lokal dan antarabangsa ditawarkan kepada para ibu.

Antaranya seperti perkakas elektrik jenama Corvan. Tidak tertumpu kepada air fryer, malah ada dijual periuk nasi elektrik, mop elektrik tanpa wayar dan air purifier.

Merdeka Bersama Motherhood  dan Shopee Super Big Mama Deals

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Iklan

Selain keperluan perkakas dapur, terdapat juga set kelengkapan baju khas untuk ibu mengandung yang boleh dipertimbangkan sementara masih ada diskaun.

Selain itu, diskaun istimewa lain juga boleh dipertimbangkan untuk jenama-jenama lain seperti MyLovelyBaby, SweetHeart, GreenBeans, VTech, Iguana Online dan banyak lagi.

Jika bakal ibu mahu mencari pilihan barangan lain yang lebih murah, Super Big Mama Deals sempena Jualan 8.8 Shopee pun jangan dilepaskan.

Bukan saja boleh beli lampin pakai buang pada harga borong, set kelengkapan botol susu dan alat permainan juga best belaka.

Iklan

Merdeka Bersama Motherhood  dan Shopee Super Big Mama Deals

Bagi para ibu yang belum mendaftar untuk Shopee Mum’s Club, cepat-cepat ambil peluang ini untuk menerima lebih banyak ganjaran dan potongan harga gila-gila.

Inilah masanya untuk membeli-belah pada harga cukup menjimatkan, sekali gus boleh menyimpan duit untuk keperluan anak pada masa akan datang.

Jadi, apa tunggu lagi? Cepat-cepat intai peluang promosi hebat di Motherhood dan Shopee sementara masih berlangsung.