SEPANJANG tempoh pelaksanaan sistem Pengajaran Dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR), sudah pasti ramai ibu bapa buntu untuk memudahkan anak-anak menelaah pelajaran tanpa sebarang gangguan talian internet.

Jika ada keluarga yang memiliki anak ramai, sudah tentunya mereka berebut untuk menggunakan line internet sepanjang sesi persekolahan secara maya dan tidak mustahil akan berlaku gangguan talian pada waktu puncak.

TIME

Jangan gundah-gulana ya, TIME Fibre Home Broadband mungkin boleh menjadi penyelesaian untuk ibu bapa yang berdepan masalah internet perlahan di rumah.

Dengan jaminan pengalaman Wifi terbaik dengan teknologi OmniMesh serba baharu, rangkaian internet berkelajuan tinggi pada setiap sudut rumah boleh membuatkan anak tersenyum gembira sepanjang PdPR.

Tiada lagi rungutan anak-anak yang mengeluh susah untuk berkomunikasi secara maya dengan guru-guru gara-gara internet perlahan sehingga membuatkan mereka bosan.

TIME

Kepada yang ingin mendapatkan pakej berbaloi bermula RM99 hingga RM199 sebulan dengan kontrak langganan selama 24 bulan tau!

Apa yang best sangat mengenai OmniMesh serba baharu itu? Berikut jawapannya!

TIME

Bukan itu sahaja, TIME Fibre Home Broadband turut menerima pengiktirafan Malaysia’s Most Consistent Broadband Provider berdasarkan analisis data yang dijalankan Ookla® of Speedtest Intelligence®.

Iklan

Pemasangan juga sangat mudah dengan hanya tiga langkah sahaja:

1. Pilih tarikh untuk pemasangan
2. Tunggu juruteknik sahkan permohonan dan bantuan pemasangan
3. Ujian sambungan

Mudah saja bukan? Terdapat banyak pilihan yang boleh ibu bapa pertimbangkan di sini.

Jika anda mahukan pengalaman penggunaan internet yang lebih advance pun ada.

Iklan

TIME

Untuk yang mula membeli set rangkaian internet bersama modem, pakej starter yang ditawarkan diikuti page booster dan super.

Memang menarik tawaran yang diberikan di TIME Fibre Home Broadband. Apa yang penting ikut bajet ya!