BUDAYA membeli-belah masa kini sudah berubah dan bersempena dengan norma baharu, tumpuan pembeli lebih kepada jualan atas talian sepanjang pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Itu sebab banyak platform e-dagang menghargai pelanggan-pelanggannya denga menawarkan harga yang lebih berbaloi dan kadang-kadang ada yang tidak masuk akal.

Kali ini giliran Watsons pula. Jangan lepaskan promosi keemasan yang ditawarkan Watsons kerana banyak barang menarik menanti. Hanya jualan atas talian sahaja tau!

watsons

Tawaran menarik dengan potongan harga hingga 50 peratus menanti kaki shopping yang mencari-cari set kecantikan, penjagaan rambut, suplemen, stok pelitup muka.

Jom kita lihat apa yang menarik yang ditawarkan untuk set penjagaan rambut. Wah! Bukan sahaja set syampu ada promosi menarik, set rawatan dan penjagaan mahkota wanita itu pun ada juga.

watsons

watsons
Klik di sini untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik di Watsons.

Watsons juga menawarkan jenama produk seperti Pantene, Dove, Himalaya, Rejoice, Lucido-L dan banyak lagi. Boleh usha sendiri ya!

Set penjagaan kesihatan pun banyak diskaun. Bagi mereka yang ingin menambah stok sanitizer dan topeng pelitup muka, ini platform terbaik sebab sangat murah dan berkualiti.

watsons
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran menarik di Watsons.

watsons

Pelbagai jenis topeng pelitup dewasa dan kanak-kanak dijual di Watsons bermula harga RM2.10 untuk tiga mask, bagi mereka yang mahu membeli secara pukal pun boleh.

Keperluan topeng pelitup muka sangat penting sepanjang berdepan norma baharu dan jika gagal memakai di tempat awam sepanjang PKP, boleh dikenakan saman.

watsons

Untuk mereka yang mencari bedak asas solekan, tawaran harga sehingga 50 peratus diberikan bermula 19 Januari hingga 22 Februari nanti.

Ada pelbagai jenama yang boleh dilihat seperti Mamonde, C.Code, Cezanne, Silky Girl, Max Factor, Wardah dan banyak lagi.

Iklan

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan sale jenama terkemuka tau! Klik di sini sekarang untuk menambah stok troli maya anda.

watsons

Tidak kurang juga diskaun produk premium dan makanan tambahan untuk lelaki dan wanita yang cukup berbaloi untuk direbut.

Bagi ibu-ibu yang mahu menambah stok suplemen, jangan bimbang kerana pelbagai produk menarik menanti seperti jenama Brand’s, NH Soy, Kinohimitsu, Bio-Life, Blackmores dan lain-lain.

Iklan
watsons
KLIK di sini untuk mendapatkan tawaran menarik di Watsons.

Bagi mereka yang suka membeli produk jenama Watsons, inilah masanya untuk membeli-belah atas talian kerana lebih jimat.

Potongan harga sebanyak 30 peratus untuk pembelian produk kedua memang best. Produk sabun mandian jenama Watsons memang wangi.

watsons

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pelbagai tawaran menarik di Watsons ya! Lebih mudah menempah barangan atas talian kerana lebih selamat dan murah.

Tidak perlu bersesak-sesak di tempat awam untuk membeli stok di premis Watsons berhampiran. Lagi-lagi musim PKP ini, semua perlu patuhi prosedur operasi standard yang ditetapkan kerajaan. #kitajagakita