SEMPENA minggu hari gaji, Shopee mengadakan kempen jualan gila-gila JUL23 Pay Day untuk item terpilih.

Promosi jualan barangan keperluan rumah dengan diskaun hingga 90 peratus itu hanya untuk tempoh 24 jam saja tau.

Cloud Bedding menawarkan set cadar saiz queen dan bujang 4 dalam 1 pada harga RM2.50 hingga RM16.50 berbanding harga asal bernilai RM75.

pay day sale shopee

Wow! Sebanyak 97 peratus diskaun diberikan untuk item tersebut. Bukan itu sahaja, terdapat banyak lagi pilihan menarik yang mesti direbut sementara stok masih ada.

Mesti tidak percayakan kalau harga asal dijual RM20, kini ditawarkan di bawah RM2 untuk sarung bantal. Ya! Hanya untuk sehari saja promosi ini berlangsung.

Apa yang penting, barang ready stok dan terus dihantar ke pelanggan. Tak perlu tunggu lama untuk mendapatkan pilihan cadar, langsir atau bantal baharu.

Pastinya para ibu teruja untuk membeli-belah set kelengkapan bilik serba baharukan? Jadi, apa tunggu lagi, klik terus pada gambar dan terus membeli secara online.

pay day sale shopee

Ada lebih 30 desain menarik untuk dipilih. Barangkali inilah masanya untuk mengubah suai bilik tidur utama dan anak-anak dengan cadar atau langsir baharu.

Tidak lupa, sarung kusyen dan kerusi meja makan pun ada dijual.

Nampaknya memang banyak item menarik dijual, antaranya baju tidur kanak-kanak dan bekas simpanan pakaian dan makanan di Cloud Bedding.

pay day sale shopee

Selain itu, Shopee juga meneruskan jualan JUL25 Pay Day dengan beberapa pilihan istimewa seperti stok barangan keperluan dapur, perkakas elektrik dan banyak lagi.

Pastikan anda menunggu tepat jam 12 tengah malam ini kerana promosi terhad itu berlangsung untuk tempoh 2 jam saja.

pay day sale shopee

pay day sale shopee

Memang menarik item yang ditawarkan seperti PerySmith 4.2L Air fryer, papan kunci tanpa wayar, MMX Cyclone Series Handheld Vacuum Cleaner dan PerySmith Cordless Vacuum Cleaner.

Bagi memeriahkan cuti sekolah dan anak-anak yang masih dalam tempoh berkurung dalam rumah, pelbagai item menarik boleh dibeli untuk menggembirakan hati mereka.

pay day sale shopee

Iklan

Antaranya HdoorLink LCD Writing Tablet Child. Gajet yang dijual pada harga RM7.59 hingga RM52.89 itu ditawarkan hanya RM1.97 pada jam 12 pagi, 25 Julai nanti.

Tablet murah itu boleh membantu si kecil untuk belajar menulis dan melukis dengan mudah.

Harganya pun memang mampu milik untuk mereka yang mempunyai anak ramai.

pay day sale shopeeSempena kempen sama, Shopee juga masih meneruskan #kitajagakita Stay Home, Stay Safe untuk pembelian barangan keperluan harian.

Lagi menarik, terdapat pakej baharu seperti essential package dan vaccination package.

pay day sale shopee

Iklan

Untuk essential package, mesti ramai yang tahu, kotak keperluan barangan dapur ditawarkan kepada mereka yang memerlukan pada harga jimat.

Bagi vaccination package pula, item penting seperti panadol, kool fever, teh herba, pelitup mata dan suplemen vitamin juga disediakan untuk persediaan sebelum dan selepas vaksin.

pay day sale shopeepay day sale shopeeJadi apa tunggu lagi? Mungkin inilah masanya untuk para ibu membeli-belah pada harga berbaloi untuk menambah stok barangan keperluan harian di Shopee.

Tidak perlu berbelanja lebih jika ada tawaran yang lebih menguntungkan.

Apa yang penting, hanya klik di hujung jari dan barang pun sampai depan rumah.

Mudah bukan? Tidak perlu keluar rumah jika tiada urusan penting. Rekod jangkitan Covid-19 yang sudah mencecah lebih 13,000 kes memang menyeramkan. #kitajagakita #kitalaluibersama #perkasakansuaraMalaysia