JUALAN Mad Triples! 3X Madness pastinya dinanti semua dengan pelbagai tawaran harga menarik bermula 26 Februari hingga 7 Mac ini.

Masih berbaki dua hari lagi untuk kaki shopping untuk intai promosi jualan yang ditawarkan.

Apa salahnya berbelanja untuk keperluan diri dan anak-anak kerana tawaran harga yang diberikan cukup menarik untuk direbut.

 

Jadi, apa tunggu lagi? Sempena kempen jualan Mad Triples! 3X Madness yang sedang berlangsung, ada beberapa outlet di Shopee menjanjikan tawaran istimewa.

Bukan sikit-sikit ya diskaun diberikan kerana ada yang menawarkan hingga 30 peratus.

Seperti produk di InvolveFood, ia memang sesuai untuk si ibu yang mencari makanan untuk si kecil.

Set makanan organik berasaskan beras perang jenama keluaran Heinz, Baby Natura Organic dan pelbagai jenis kekacang memang menarik.

shopee

Tidak kurang juga pilihan ayam segar yang disahkan halal 100 peratus juga ditawarkan kepada para ibu yang tidak perlu bersusah payah beratur di pasaraya.

Jangan bimbang, barang basah di InvolveFood seperti ayam itu dijamin sampai keesokan hari untuk kawasan Lembah Klang.

shopee

Bukan setakat ayam, pelbagai jenis ikan, udang, sotong, lala juga diberikan pada harga menarik dan potongan harga untuk barangan tertentu.

Diskaun istimewa sebanyak 13 hingga 18 peratus untuk pembeli udang, lala, sotong bermula  Jadi, jangan lepaskan peluang ya!

shopee

shopee

Selain InvolveFood, BeautyNation juga ada promosi hebat untuk si ibu yang mahu menjaga kecantikan.

Iklan

Produk kecantikan jenama SkinCode dengan diskaun sehingga 93 peratus. Wow, memang banyak jimatkan?

shopee

Bukan itu sahaja, topeng pelitup muka kanak-kanak dan termometer digital juga perlu direbut.

Untuk sekotak topeng pelitup muka, potongan harga hingga 36 peratus, manakala termometer digital diskaunnya hingga 69 peratus.

shopee

 

Iklan

shopeeTidak lupa, barangan set mandian bayi pun ada dijual di BeautyNation seperti syampu, sabun mandian, losyen dan minyak urut.

Potongan harga untuk produk jenama Skincode yang disediakan khas untuk si comel itu pula dengan diskaun hingga 51 peratus.

shopee

Wow! Menarik bukan? Masih ada masa dua hari lagi untuk usha barangan terpilih di Shopee yang mungkin anda cari-cari selama ini.

Barangkali inilah masanya untuk membeli barang idaman sementara promosi masih ada. Jangan lupa layari laman web atau aplikasi Shopee untuk maklumat lanjut.