BAGI menyemarakkan bulan kemerdekaan, Lazada yang baru sahaja melantik duta baharu mereka, Kim Hyun Bin menganjurkan kempen jualan luar biasa dengan pelbagai tawaran istimewa, antaranya Lazada Brand Spotlight X Vivo

Hanya untuk tempoh dua hari bermula hari ini, jangan lepaskan peluang untuk merebut lebih RM2 juta baucar sempena Vivo Merdeka Sale.

Apa yang best? Selain menikmati kos penghantaran percuma, kaki shopping juga diberikan tawaran Lazada Wallet Rebate dan hadiah percuma cukup eksklusif.

vivo merdeka sale

Hanya tinggal sehari lagi untuk menebus baucar potongan harga bermula RM30 (pembelian minimum RM499) hingga RM90 (pembelian minimum RM1,899).

Menarikkan? Sempena jualan kilat hari ini, tawaran potongan harga hingga 36 peratus diberikan bagi pembelian aksesori seperti earphone dan wayar kabel USB.

Percaya atau tidak, Vivo Y1s Smartphone dijual pada harga RM359 sahaja selepas potongan harga sebanyak 22 peratus diberikan.

vivo merdeka sale

Harga mampu milikkan? Bagi para ibu yang mencari telefon pintar untuk kegunaan sekolah anak, boleh pertimbangan pilihan Vivo Y1s Smartphone.

Bukan itu saja, jika membuat pembelian telefon pintar tersebut di Lazada hari ini, ada hadiah istimewa menanti. Jangan lepaskan peluang keemasan ya!

Bagi mereka yang mahu upgrade telefon pintar sedia ada, bolehlah intai dua pilihan menarik iaitu Vivo Y31 Smartphone dan Vivo X60 Pro 5G Smartphone.

Untuk Vivo Y31 Smartphone, harga ditawarkan hanya RM899 berbanding harga asal, RM999. Bukan sahaja jimat RM100, ada hadiah istimewa diberikan.

Jangan lupa follow kami di Instagram!

vivo merdeka sale

Selain itu, pilihan Vivo X60 Pro 5G Smartphone yang dijual pada harga RM3,099 itu tidak kurang hebatnya.

Iklan

Ini kerana ada banyak hadiah percuma diberikan antaranya jam pintar dan Rever Bath bernilai RM50. Hanya untuk 50 pelanggan pertama sahaja ya.

Sebenarnya, banyak pilihan menarik diberikan kepada peminat jenama China itu untuk kaki gajet.

Sama ada memilih untuk varian Vivo X-Series, Vivo V-Series, Vivo Y-Series, pembelian dengan ganjaran percuma ataupun seleksi aksesori menawan.

Untuk jualan istimewa esok, ada sesuatu menarik menanti anda bermula jam 7.30 malam di platform Lazada.

Iklan

vivo merdeka sale

Jangan lepaskan menonton LazLive kerana setiap pembelian diberikan lebih ganjaran bernilai RM706.

Wow! Rambang mata dibuatnya. Hanya klik di hujung jari, semua item idaman dapat dibeli dengan mudah.

Jadi, tidak perlu bersesak-sesak di tempat awam ya untuk membeli gajet idaman. #kitalaluibersama #kitajagakita