LEBIH rancak dan meriah! Itu yang penulis boleh simpulkan dengan Lazada 12.12 Grand Year End Sale kali ini kerana memberikan lebih penjimatan yang kaw kaw buat kaki shopping.

Jadi, jangan lepaskan potongan separuh harga untuk setiap pembelian dan baucar penghantaran percuma.

Bagi produk Dyson Cyclone V10 Fluffy misalnya, tawaran harga istimewa RM1,799 berbanding harga asal RM2,699 memang menarik.

Anda boleh jimat hingga RM900 untuk pembelian vakum viral tanpa wayar tersebut.

Lagi best, rekaan terbaharu tersebut dikatakan mampu membersihan 99.97 peratus habuk mikroskopik sekecil 0.3 mikron!

Lazada 12.12 Grand Year End Sale

Bukan itu sahaja, Dyson Digital Motor V10 memberikan sedutan habuk berkuasa maksimum, selain motor aerodinamik airflow juga membantu mengurangkan bunyi bising.

Boleh jadi, inilah masanya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada vakum pembersih habuk konvensional berwayar. 😅😅

Jangan lupa juga Dyson Cool AM07 Tower Fan sebagai pengganti kipas tanpa bilah. Harganya hanya RM899 berbanding harga asal RM1,789.

Tebus baucar bernilai RM100 ya untuk lebih penjimatan!

Lazada 12.12 Grand Year End Sale

Lazada 12.12 Grand Year End Sale kali ini pastinya memberikan sesuatu kejutan yang tidak akan dilupakan sampai bila-bila.

Masakan tidak, ganjaran lumayan berupa Nissan Almera Turbo Serba Baharu pastinya membuatkan kaki shopping tidak senang duduk.

Jadi, jangan lepaskan untuk menambah nilai Lazada Wallet sekurang-kurangnya RM50 untuk menang. Lagi menarik, RM1,212 jaminan pulangan tunai setiap hari. Memang wow!

Lazada 12.12 Grand Year End Sale

Selain itu, bagi memudahkan proses pembayaran pada hari kemuncak, Lazada menggalakkan kaki shopping untuk menambah nilai Lazada Wallet.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan potongan harga RM10 untuk Voucher Club dan RM5 untuk pulangan tunai Lazada Wallet.

Iklan

Dengan Lazada Wallet juga, kaki shopping boleh menggunakannya sebagai alternatif perbankan untuk membayar bil utiliti dan tambah nilai kad prepaid.

Lazada 12.12 Grand Year End Sale

Sempena Lazada 12.12 Grand Year End Sale, jangan ketinggalan untuk menebus baucar hingga RM5 dengan Boost bermula 12 Disember hingga 14 Disember ini.

Buat pengguna Boost buat pertama kalinya, baucar RM18 diberikan untuk setiap pembelian minimum RM18 dan sah hingga 15 Disember ini.

Baca juga 1 juta baucar penghantaran percuma sempena Shopee 12.12 Birthday Sale, penjimatan terhebat sempena penutup tirai tahun ini

Bagi mereka yang terlepas jualan hebat sebelum ini, Lazada tetap menghargai pelanggannya dengan lebih banyak diskaun dan bonus.

Iklan

Antaranya, penjimatan RM10 untuk setiap pembelian RM100!

Lazada 12.12 Grand Year End Sale

Jangan lupa follow kami di Instagram!

Crazy Flash Sale juga bukan calang-calang ya apabila potongan harga sebanyak 90 peratus untuk item terpilih. Cepat-cepat chup dulu sebelum terlepas.

Hanya di Lazada, semuanya di bawah satu platform. Bukan setakat perkakas rumah, barangan keperluan dapur juga boleh dihantar terus ke pintu rumah.

Lazada juga membawakan kedai runcit terbaik pada harga lebih murah. Check out beberapa stor pilihan di aplikasi Lazada sekarang.