ESOK sudah raya, bagaimana sambutan? Sendirian atau bersama keluarga tercinta? Apapun raya tetap onz ya, walaupun sekarang ini kita terpaksa patuh dengan Perintah Kawalan Pergerakan.

Bagi mereka yang belum berkesempatan untuk shopping raya, masih ada masa lagi untuk mendapatkan tawaran terbaik sempena Lazada Ada Sentuhan Raya Crazy Brand Mega Offer untuk jenama Corvan.

Tak kisahlah kalau dapat barangan idaman selepas raya kerana yang paling penting, promosi harga kaw kaw perlu direbut sebaiknya.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Masakan tidak, potongan diskaun hingga 51 peratus. Ya! Separuh harga asal. Mana nak dapat perkakas elektrik berjenama pada harga istimewa ini?

Corvan kali ini bermurah hati menawarkan harga luar biasa untuk produk penyedut habuk canggih tanpa wayar pada harga RM648 saja berbanding nilai asal iaitu RM1,198. Separuh hargakan?

Siap percuma penapis HEPA dan antidebu hama.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Tidak kurang juga, ada pilihan lain seperti mop moden iaitu Picamop tanpa wayar pada harga RM863 sahaja dengan pad mop percuma.

Jadi, tak perlulah bersusah payah mengelap lantai menggunakan mop konvensional, guna Picamop saja semua selesai dengan mudah.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Bagi mereka yang inginkan lantai cantik berkilat, boleh usha Power Scrub Waterproof, Corvan ada pilihan terbaik untuk anda.

Ada lima pilihan berus yang disediakan untuk set tersebut. Harganya hanya RM438 berbanding harga asal iaitu RM898 tau!

Lazada Ada Sentuhan Raya

Satu lagi item yang wajib direbut iaitu Personal Air Purifier AP02 yang ditawarkan pada harga RM178. Cepat-cepat isi troli online sementara stok masih ada.

Terdapat dua pilihan warna dinamik untuk set pembersih udara itu iaitu rona putih kelabu dan hitam keemasan.

Lazada Ada Sentuhan Raya
Vakum robot yang viral pun ada iaitu NEATO Robotic D7 Connected Vacuum Cleaner dan NEATO Botvac Connected Vacuum Cleaner yang masing-masing ada keunikan tersendiri.

Iklan

Harganya memang boleh tahan, tetapi bagi mereka yang mahu bayaran ansuran pun boleh iaitu serendah RM262 sebulan.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Bukan saja Corvan, ada bazar online juga tidak ketinggalan mengadakan jualan gila-gila untuk item terbaik buat kaki shopping.

Bukan 50 peratus, tetapi 60 peratus potongan harga ditawarkan di Selangor eBazar untuk perkakas elektrik, barangan kemas, set pakaian dan banyak lagi.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Iklan

Ada banyak lagi item yang ditawarkan sempena Raya 2021 Selangor eBazar yang berlangsung dari 15 April hingga 29 Mei ini.

Bagi mereka yang mahu potongan harga lagi banyak hingga 70 peratus, Lazada Ada Sentuhan Raya Last Call Sale ada banyak pilihan sehingga boleh buat rambang mata tau.

Lazada Ada Sentuhan Raya

Bermula daripada produk makanan, perkakas elektrik, kelengkapan bilik tidur sehinggalah item barangan dapur. Harganya pun memang berbaloi untk direbut.

Tawaran hingga 15 Mei saja ya! Jadi apa tunggu lagi? Alang-alang bosan beraya di rumah sendiri, bolehlah cuci mata melihat barang yang dijual murah dalam talian.