Peluang kedua buat kaki shopping, Mid Year After Party 7.7 Lazada memang berbaloi-baloi.

A
A
A

BERITA baik buat mereka yang terlepas Jualan Pertengahan Tahun 7.7 baru-baru ini.

Lazada telah melanjutkan tempoh jualan mega mereka hingga 10 Julai ini.

Jualan #afterparty dengan diskaun hebat hingga 67 peratus itu rasanya boleh mengubat kekecewaan kaki shopping yang tidak berpeluang untuk membeli-belah sebelum ini.

Bagi jualan istimewa tersebut, Lazada menawarkan 4K televisyen android dengan item percuma seperti pembersih skrin premium, kabel HDMI, langganan VVIP WeTV dan waranti selama dua tahun.

afterparty 7.7 sale lazadaMahu membelanjakan sejumlah wang yang bernilai beribu-ribu ringgit untuk pembelian online mungkin membuatkan ramai yang risau ditipu penjual tidak bertanggungjawab.

Misalnya untuk barangan elektrik bernilai RM2,000 ke atas, nilai yang besar untuk dipertaruhkan, bukan?

Namun Lazada memberikan jaminan terbaik termasuk memaparkan pengiktirafan sebagai penjual paling top dalam barangan elektrik di Malaysia.

afterparty 7.7 sale lazada

Penangan norma baharu dan bekerja di rumah sememangnya membuatkan permintaan cukup tinggi untuk TV Prisma dan monitor.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk memilih produk pilihan ya! Harganya memang anda tak sangka.

Ada banyak pilihan diberikan kepada kaki shopping, antaranya varian PRISM +X290, F240v, X315, W240 dan pemegang monitor PRISM + Arc Stealth Pro.

afterparty 7.7 sale lazadaafterparty 7.7 sale lazada

Mid Year After Party juga menjanjikan sesuatu yang menarik tau! Selain baucar bernilai hingga RM9, ada potongan harga hingga 50 peratus untuk semua barangan.

Sudah tentunya pilihan perkakas dapur popular seperti air fryer dan periuk tekanan tinggi daripada gedung online Philips, Apache, Senheng serta SenQ.

Item pilihan lain yang wajib diberikan perhatian termasuk aksesori komputer seperti papan kekunci dan tetikus tanpa wayar untuk memudahkan urusan pengajaran dan pembelajaran di rumah.

afterparty 7.7 sale lazadaafterparty 7.7 sale lazada

Terdapat juga pilihan pelbagai perkakas hardware seperti pemotong dahan kayu buat golongan bapa, selain alatan bersukan pada harga cukup berbaloi.

Jualan after party juga memberi peluang kepada kaki shopping untuk menambah koleksi luggage, beg tangan atau dompet yang semuanya diberikan separuh harga.

Jadi apa tunggu lagi? Tinggal sehari lagi tau untuk merebut peluang kedua diberikan Lazada ni. Apa yang penting, kena bijak berbelanja ya!

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang