Raja penapis air kembali! Penapis Air CUCKOO KING TOP hanya RM60 sebulan sahaja

A
A
A

KAEDAH menjerang air masih digunapakai untuk dijadikan air minuman dan kegunaan harian. Namun, air yang dimasak boleh menimbulkan rasa klorin dan lebih membimbangkan jika punca saluran paip di rumah kotor atau berkarat.

Air yang ditapis daripada penapis air dapat menyingkirkan rasa payau dan benda asing dalam bekalan air awam.

Dalam keadaan kita memerlukan kualiti hidup yang lebih sihat hari ini, memiliki penapis air adalah satu keperluan khusus dan peralatan wajib ada dalam rumah.

Penggunaan penapis air juga boleh menjiimatkan masa di dapur, keselamatan dan tahap kesihatan juga lebih terjamin.

Selain jenama, harga dan kualiti air merupakan dua perkara yang menjadi faktor utama kepada kuasa beli sesuatu produk termasuk penapis air.

Ramai orang menganggap lebih mahal harga penapis air maka lebih berkualiti produk air yang dihasilkan. Tanggapan itu mungkin tidak tepat kerana terdapat penapis air yang dijual pada harga berpatutan namun kualiti airnya tetap terbaik.

Mencari penapis air yang menawarkan semua kepentingan dalam satu produk? Kami dedahkan kepada anda satu berita menarik!

Misi CUCKOO International adalah untuk menyediakan suatu penyelesaian kehidupan sihat di rumah untuk rakyat Malaysia.

Bermula pada Oktober 2014, CUCKOO - sebuah jenama kelengkapan rumah dari Korea Selatan mula menjengah pasaran tempatan. Sejak itu syarikat penapis air terkemuka ini telah berkembang pesat sebagai pelengkap kepada kehidupan sihat di rumah kebanyakan rakyat Malaysia.

CUCKOO sentiasa menyasarkan untuk meningkatkan kualiti melebihi standard produk dan perkhidmatan bagi memastikan rakyat Malaysia mendapat hanya yang terbaik daripada syarikat penapis air ini.

Semuanya terbukti apabila baru-baru ini CUCKOO berjaya memenangi 'Anugerah Syarikat Penapis Air Rumah Terulung Malaysia' di Anugerah Frost & Sullivan Asia-Pasifik.

Pengiktirafan itu adalah satu refleksi kepada usaha berterusan dan pengalaman CUCKOO untuk membekalkan penapis air terbaik di Malaysia.

Kebangkitan Era KING TOP Yang Tiada Tandingannya

Jenama terkenal, CUCKOO, menerusi CUCKOO GOOODPLANTM kini kembali dengan tawaran Penapis Air Beralkali Ringan CUCKOO KING TOP dengan harga yang lebih berpatutan iaitu pada hanya RM60* sebulan!

Kebangkitan era CUCKOO KING TOP memang tiada tandingannya. Sekarang, anda mampu milikinya dan anda boleh nikmati air minuman yang bersih dan berkualiti tanpa keraguan.

Penapis Air Beralkali Ringan CUCKOO KING TOP dilengkapi dengan Sistem Penapisan 6 Peringkat yang dapat menyingkirkan sehingga 99.99 peratus bakteria dan virus berbahaya.

Ia juga didatangkan dengan tangki keluli tahan karat dan bebas bakteria dengan tiga pilihan suhu yang mampu membekalkan air minuman kepada anda.

 

Servis Berkala yang ‘Beyond Standards’

Paling menarik, CUCKOO menyediakan perkhidmatan berkala secara percuma setiap empat bulan bagi memastikan jaminan penggunaan produk untuk jangka panjang

Pasukan Servis CUCKOO+ akan mengendalikan 15 titik pemeriksaan bagi memastikan setiap peralatan berfungsi dengan baik dan lancar. Ini termasuk perkhidmatan penukaran penapis, pensterilan stim untuk tangki air dan kepala paip ketika lawatan servis.

Pemasangan dan servis CUCKOO dilakukan oleh pakar Pasukan Servis CUCKOO+ yang dinamakan natural doctor atau natural doctress setiap 4 bulan.

Dengan hanya RM60* sebulan, setiap orang dapat memiliki Penapis Air Beralkali Ringan KING TOP!

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai CUCKOO dengan klik pautan di bawah: www.cuckoo.com.my/promotions/rental-plans/goood-plan-king-top

*Tertakluk pada terma dan syarat.

#CUCKOOKingTop #CUCKOOGOOODPLAN #CUCKOOWaterPurifier #ReturnOfTheKing

The Magnificient CUCKOO GOOODPLANTM for the KING TOP Has Returned!

CUCKOO Official Website: https://www.cuckoo.com.my/

Facebook:https://www.facebook.com/CUCKOOInternational

Instargram:https://www.instagram.com/cuckoo_official/

Layari portal SinarPlus untuk info terkini dan bermanfaat!

Jangan lupa follow kami di Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube & TikTok. Join grup Telegram kami DI SINI untuk info dan kisah penuh inspirasi

Jangan lupa dapatkan promosi istimewa MAKANAN KUCING TOMKRAF yang kini sudah berada di 37 cawangan KK Super Mart terpilih di Shah Alam atau beli secara online di platform Shopee Karangkraf Mall sekarang